Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Realisatie Trivium Etten-Leur bekrachtigd

Datum nieuwsfeit: 16-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Etten-Leur

Realisatie Trivium bekrachtigd

Onlangs hebben de gemeente Etten-Leur en G. van Hemert Onroerend Goed BV de realisatie-overeenkomst voor het gebied Trivium ondertekend. Het betreft de ontwikkeling van het ruim 10 ha. grote gebied, dat is gelegen aan de oostkant van Etten-Leur en wordt omsloten door de nieuwe rijksweg A-58, de Parklaan en de tussenliggende afrit/oprit van de rijksweg.

In het najaar 2001 wordt er begonnen met het bouwrijp maken van gronden in dit gebied t.b.v. de nieuwbouw van Spaarselect University, vijf kantoorpanden, een vier sterrenhotelaccommodatie, een hoogwaardig koopcentrum rond het thema " in en om het huis", een bouwmarkt, tuincentrum en aanvullende voorzieningen in de recreatieve sfeer. De daadwerkelijke bouwactiviteiten vinden vanaf 2002 plaats.

Trivium moet een uitstraling krijgen die past bij het karakter van Etten-Leur en zal straks een "eye-catcher" zijn voor bezoekers en passanten van deze gemeente.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie