Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verslavingspreventie voor jongeren in Etten-Leur

Datum nieuwsfeit: 16-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Etten-Leur

Geef commentaar op tweede jeugdthema!

Tien meter bier voor mavo 4 - Verslavingspreventie voor jongeren

Met een opvallende publiciteitscampagne vraagt de Gemeente Etten-Leur al enkele weken aandacht voor het jeugdbeleid. Onder de titel "Wat willen jullie nou eigenlijk" worden de jongeren uitgedaagd om commentaar te geven op de verschillende hoofdstukken van de jeugdnota die momenteel wordt geschreven. Het tweede hoofdstuk is klaar en heeft als titel "Tien meter bier voor Mavo 4! - verslavingspreventie voor jongeren". Surf naar de rubriek jeugd en reageer op de tekst. Er is een speciaal e-mailadres geopend om de reacties te versturen. Wat willen jongeren nou eigenlijk precies? En wat willen jongeren zeker niet? Daar wordt dit jaar in Etten-Leur dus over nagedacht. Er is een klankbordgroep opgericht. In die groep zitten ambtenaren, jongerenwerkers, leraren en politiemensen.

Ze bedenken het jeugdbeleid voor de gemeente. Het is belangrijk dat de jongeren weten wat ze bespreken. Maar het is nog belangrijker dat zij zeggen wat ze er van vinden. Want de kans is groot dat de dingen die de klankbordgroep bedenkt, ook in het echt gaan gebeuren. Daarom verschijnen alle onderwerpen op deze Internetsite en worden ze in enkele klassen van het voortgezet onderwijs behandeld in de lessen maatschappijleer.

Grijp deze kans en zeg wat je te zeggen hebt!

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie