Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Informatie over tariefdifferentiatie afval Etten-Leur

Datum nieuwsfeit: 16-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Etten-Leur

Informatie over tariefdifferentiatie

Op 7 maart jongstleden heeft de gemeente Etten-Leur een informatieve avond gehouden over de mogelijkheden om uw afval in rekening te brengen. Tijdens deze bijeenkomst is er uitleg gegeven over het begrip tariefdifferentiatie. Eenvoudig gezegd komt tariefdifferentiatie op het volgende neer: iemand die veel afval aanbiedt betaalt meer aan afvalstoffenheffing, iemand die weinig afval aanbiedt krijgt minder in rekening gebracht. Ruim 150 belangstellenden zijn op de uitleg-avond in De Nobelaer afgekomen. De inhoud van de notitie "Tariefdifferentiatie bij de afvalinzameling" stond daarbij centraal. Nadat de verschillende vormen van tariefdifferentiatie waren toegelicht, was er gelegenheid tot ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie