Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie Utrecht Lekstroom: Meisje gewond bij aanrijding

Datum nieuwsfeit: 16-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 16-03-2001

Politiebericht Utrecht: district Lekstroom, 09.50 uur
Meisje bij aanrijding gewond geraakt

NIEUWEGEIN Op donderdag 15 maart heeft een aanrijding tussen een fiets en een auto plaatsgevonden. De fietsster raakte hierbij gewond.

Omstreeks 08.00 uur fietste een 12-jarig meisje uit Nieuwegein over de Diepenbrocklaan. Zij stak de kruising met de Sweelincklaan over, maar zag daarbij een over de Sweelincklaan rijdende automobilist kennelijk over het hoofd. De automobilist, 24 jaar oud en afkomstig uit Nieuwegein, remde nog hard, maar kon een aanrijding niet voorkomen.

Het meisje kwam met haar fiets ten val. Zij werd per ambulance naar het St. Antoniusziekenhuis vervoerd. Daar werd geconstateerd dat haar arm uit de kom was en dat zij een gebroken schouder had. Ze is in het ziekenhuis opgenomen.

Gordelcontroles

HOUTEN / BENSCHOP De politie heeft op donderdag 15 maart op meerdere plaatsen gordelcontroles uitgevoerd.

In de ochtend werd op De Molen in Houten en in de middag op de Spoorhaag in Houten op het dragen van de autogordel gecontroleerd. 29 Bestuurders maakten geen gebruik van de autogordel en kregen een bekeuring van f 90,-.

Tussen 13.50 uur en 14.40 uur werd op de Provinciale Weg N210 in Benschop gecontroleerd. Hier werden 17 bestuurders bekeurd voor het niet dragen van de autogordel.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie