Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ontwerp-bestemmingsplan Natuurgebied Veluwe in Ede

Datum nieuwsfeit: 16-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Ede
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Ede

Ontwerp-bestemmingsplan

Burgemeester en wethouders maken bekend dat gedurende de periode van 15 maart t/m

11 april 2001 het volgende ontwerp-bestemmingsplan ter inzage ligt:

Wijziging bestemmingsplan Natuurgebied Veluwe 'omgeving Goorsteeg 126 te Ede'.

Deze wijziging ex artikel 11 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening heeft betrekking op het mogelijk maken van een functiewisseling. Verzocht wordt om na beëindiging van het agrarisch bedrijf de bouw van drie extra woningen mogelijk te maken.

Er is één inspraakreactie met betrekking tot dit plan kenbaar gemaakt bij het college van burgemeester en wethouders van Ede.

Het bovengenoemde wijzigingsplan ligt ter inzage bij het Informatiecentrum Bouwen, Wonen en Milieu, stadskantoor 'De Doelen', Raadhuisplein 2 in Ede. Het Informatiecentrum is van maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur en op vrijdag tot 20.00 uur.

Voor nadere informatie kunt u zich tevens wenden tot de heer Terpstra (0318) 68 06 89 van de hoofdafdeling Ontwikkeling. De heer Terpstra is woensdag en vrijdag bereikbaar.

Een ieder wordt gedurende de periode van 15 maart t/m 11 april 2001 in de gelegenheid gesteld een zienswijze kenbaar te maken bij het college van burgemeester en wethouders van Ede, Postbus 9024, 6710 HM EDE.Ede, 14 maart 2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie