Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

WOZ-waarde via website gemeente Ede

Datum nieuwsfeit: 16-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Ede
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Ede

Weet u uw WOZ-waarde nog niet ?

Ga dan naar de WOZ-site door in te loggen op de website van de gemeente Ede (www.ede.nl).

Er wordt aandacht besteed aan de wijze van taxeren, u vindt de meest gestelde vragen over de Wet WOZ, u treft informatie aan over uw WOZ-waarde en uw aangifte Inkomstenbelasting 2000 en natuurlijk uw voorlopige WOZ-waarde. Iedereen heeft een eigen, persoonlijke informatiepagina waarop de voorlopige WOZ-waarde van zijn of haar woning en belastingberekeningen staan. Die eigen informatie is uitsluitend te verkrijgen door uw sofinummer, geboortedatum, postcode en huisnummer in te vullen.

U dient de gegevens in te vullen van diegene, op wiens naam vorig jaar de aanslag onroerende zaakbelastingen is opgelegd. Voor wie niet over een internetaansluiting beschikt kan bij de publieksbalie in de hal van het gemeentehuis (ingang Bergstraat) terecht. Daar staat een computer opgesteld waarop u deze site kunt bekijken en u uw taxatieverslag kunt printen. Vergeet niet uw sofinummer mee te nemen.

Het is niet mogelijk om telefonisch uw taxatieverslag op te vragen. Wie helemaal niets doet krijgt de taxatie eind maart automatisch per brief thuisbezorgd.Ede, 14 maart 2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie