Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Provincie Groningen ontvangt energieplan Nedmag Industries

Datum nieuwsfeit: 16-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Provincie Groningen
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Groningen

Groningen, 13 maart 2001 Persbericht nr. 49

Gedeputeerde ontvangt energieplan Nedmag Industries

Vrijdag 16 maart ontvangt de heer Musschenga, Gedeputeerde grijs milieu, het eerste energie-efficiency plan uit handen van de heer Krediet, directeur van Nedmag Industries. Het energie-efficiencyplan behelst maatregelen om de komende jaren extra energiebesparende maatregelen te nemen. Nedmag heeft, net als een aantal andere energiegrootverbruikers, begin 1997 de landelijke meerjarenafspraak energie-efficiency ondertekend en op 17 april 2000 het Convenant Benchmarking Energie-efficiency ondertekend. Het convenant en dit bijbehorende Energie-Efficiency Plan (EEP) loopt tot 31 december 2012. Met de ondertekening van dit convenant committeert Nedmag zich om de wereldtop wat betreft energie-efficiency te bereiken en op dit niveau te blijven werken.

Op 16 maart a.s. zal Nedmag haar definitief EEP aanbieden. Hiermee is Nedmag het eerste bedrijf in Nederland dat in het kader van het convenant een Energie Efficiency Plan gereed heeft.

U bent van harte uitgenodigd om bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn. De over-handiging van het rapport vindt plaats in de Blauwe Zaal van het Provinciehuis in Groningen. Het programma is als volgt:

15.00 uur kort welkomstwoord door de heer Musschenga,
- Gedeputeerde grijs milieu

15.10 uur korte inleiding door de heer Krediet, algemeen
- directeur Nedmag Industries

15.20 uur overhandiging van het rapport aan de heer Musschenga

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met Machteld Schierbeek, afdeling Bestuurscontacten Provincie Groningen, tel.: 050 - 3164982.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie