Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord: aanhouding en arrestaties

Datum nieuwsfeit: 16-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 16-03-2001 Mediabericht 16 maart 2001 (12.45 uur)

VENLO Man aangehouden

Venlo De politie van Venlo heeft afgelopen nacht een 44-jarige inwoner van Niederkruchten (D) aangehouden voor mishandeling en verkrachting van een 23-jarige vrouw uit Monchen Gladbach. De man is ingesloten en het onderzoek tegen hem zal worden voortgezet. Het slachtoffer was door de man vanuit het Duitse Dusseldorf tegen haar wil meegenomen naar Venlo en vervolgens in een pand aan de Tegelseweg mishandeld en verkracht. Ook bestal hij haar van een geldbedrag van enkele tientallen Dm. waarna hij haar op straat zette. Hierop waarschuwde zij de politie, die volgens de beschrijving van de vrouw de verdachte even later in zijn auto op de Keulse Barriere kon staande houden.

VENLO 19 arrestaties in aanpak drugshandel

VENLO De politie heeft de afgelopen week totaal 19 personen gearresteerd tijdens de integrale projectmatige aanpak van de drugshandel en overlast in Venlo. Totaal werden ruim 5 kilo marihuana, 3 kilo hash en diverse drugsattributen in beslag genomen. In het kader van snelrecht werden door het openbaar ministerie geldboetes uitgedeeld met een totale hoogte van circa 2000 gulden.

Een 26-jarige inwoner van Venlo werd aangehouden nadat hij op de Noord Buitensingel mensen had gevraagd of ze een koffieshop wilden bezoeken. De verdachte kreeg in het kader van snelrecht een geldboete van 200 gulden opgelegd. Tevens kreeg hij een centrumverbod voor de duur van 14 dagen. Een 29-jarige inwoner van Venlo werd daarentegen gearresteerd omdat hij een eerder opgelegd centrumverbod overtrad. De man werd op de Keulsepoort aangehouden, hij kreeg een geldboete van 250 gulden. Tijdens een inval in een drugspand aan de Maaskade troffen agenten op de badkamer een losliggende muurtegel aan met daarachter een holle ruimte gevuld met enkele zakken drugs. Totaal ruim 2 kilogram hash en 600 gram marihuana. Een 34-jarige inwoner van Venlo werd in het pand aangetroffen en aangehouden. Alle strafzaken worden afgewerkt in het kader van snelrecht.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie