Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

BART Internet Services stopt met Internet via de UPC-kabel

Datum nieuwsfeit: 16-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

bART Internet Services stopt met Internet via de UPC-kabel Rotterdam, 16 maart 2001.
bART Internet Services en UPC zijn overeengekomen de samenwerking voor de levering van Internet-access en -diensten via de kabel te beëindigen. Dit betekent dat bART per 1 mei 2001 zal stoppen met het aanbieden van Internet via de UPC-kabel.
Het besluit om de samenwerking te beëindigen is gezamenlijk genomen en past in de strategie van bART Internet Services (onderdeel van VIA NET.WORKS) om zich meer op de zakelijke markt te richten. Vandaag worden de bART-kabelabonnees geïnformeerd over de beëindiging van de Internetdienst op de UPC-kabel.
bART-kabelabonnees hebben de vrijblijvende mogelijkheid om over te stappen op een tijdelijk chello-abonnement tegen vrijwel dezelfde prijs- en abonnementsspecificaties.

Over bART Internet Services
bART is een Internet Service Provider voor de particuliere markt. Sinds 1994 biedt bART Internet-toegang aan. Sinds 1998 via de UPC-kabel. bART Internet Services is een onderdeel van VIA NET.WORKS; een internationale, single-source provider van Internet-toegang en -services voor de zakelijke markt.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie