Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Dijkgraaf van der Vlist nieuwe DG Milieubeheer

Datum nieuwsfeit: 16-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Ministerraad
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie van Algemene Zaken

Ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer
Persbericht Ministerraad
16 maart 2001

DIJKGRAAF VAN DER VLIST VOORGEDRAGEN ALS NIEUWE DIRECTEUR-

GENERAAL MILIEUBEHEER VAN VROM

De ministerraad heeft besloten de heer ir. J. van der Vlist voor te dragen voor benoeming tot directeur-generaal milieubeheer bij het ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer (VROM). De voordracht is gedaan door de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, in overeenstemming met de minister van VROM. Zijn benoeming gaat in per
1 mei 2001. Het betreft een functie in het kader van de Algemene Bestuursdienst.De heer Van der Vlist (53) is sinds 1 september 1995 dijkgraaf van het hoogheemraadschap van "Uitwaterende Sluizen in Hollands Noorderkwartier" te Edam. Voorheen was hij onder meer van 1985 tot 1995 werkzaam als Lid van Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland en van 1971 tot 1985 in verschillende functies bij de gemeenten Rotterdam en Schiedam.

De heer Van der Vlist volgt de heer H.A.P.M. Pont op, die sinds 1 januari 2001 directeur-generaal van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieuhygiëne is.

RVD, 16.03.2001
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie