Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Thalia Gerritsen verkozen tot Rizla+ Miss TT 2001

Datum nieuwsfeit: 16-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

TT Circuit Assen, 16 maart 2001

PERSBERICHT

THALIA GERRITSEN VERKOZEN TOT RIZLA+ MISS TT 2001

De Grand Prix en EK-wegrace coureurs zullen er tijdens de Rizla+ Dutch TT op zaterdag 30 juni allemaal een extra tandje bijzetten om een plaats op het erepodium van het TT Circuit Assen te veroveren, nu de donkere Spakenburgse schone Thalia Gerritsen is verkozen tot Rizla+ Miss TT 2001.

Op donderdagavond 15 maart streden -onder de bezielende leiding van ex Miss België Goedele Liekens- een 12-tal beeldschone jongedames tegen elkaar op de catwalk in het drukbezochte Paddock restaurant van het TT Circuit Assen.

De 23-jarige receptioniste/telefoniste Thalia Gerritsen toonde zich in drie rondes van de Rizla|+ Miss TT verkiezing; vrije tijdskleding, badpakken en galakleding, de charmantste van het dozijn schoonheden. Thalia kreeg veruit de meeste stemmen van de jury met, daarin onder andere oud-TT-winnaars Hans Spaan en Wil Hartog. De Spakenburgse liefhebster van snelheid en motoren bleef de 16-jarige Sunny Witjes uit Meppel en de 21-jarige Groningse studente Sylvie Vermeend voor.

Thalia Gerritsen won naast de felbegeerde titel Rizla+ Miss TT een Yamaha Aerox Stage 2 scooter en een fraai prijzenpakket van mede-sponsors Samsung, Megapool, Leads, Scapino en Goldwell.Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie