Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vijfkoppige delegatie uit Smallingerland naar Namibië

Datum nieuwsfeit: 16-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Smallingerland

Werkbezoek Gobabis (16-3-01)

Vrijdag 16 maart vertrok een 5 koppige delegatie uit Smallingerland naar Gobabis (Namibië). De delegatie bestaat uit burgemeester Van der zaag en vier ambtelijke vertegenwoordigers. Op 3 oktober jl. besloot de gemeenteraad het bestaande vriendschapsverdrag met Gobabis met een periode van 5 jaar te verlengen. De ondertekening van dit verdrag zal tijdens het komende werkbezoek plaats vinden. Verder zal men spreken over de uitwerking van nieuwe concrete projecten binnen het verdrag.

De banden met Gobabis maken deel uit van een groter VNG project. De VNG financiert dan ook het grootste deel van de kosten die met de vriendschapsband zijn gemoeid. Belangrijk doel van de vriendschapsband is de realisatie van een woningbouwproject en de aanleg van een aantal sanitaire voorzieningen. Beide zijn inmiddels voor een groot deel gerealiseerd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie