Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Hollands Midden: aanhouding verdachte

Datum nieuwsfeit: 16-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Postbus 4240 Hollands Midden
2350 CE Leiderdorp Bureau Communicatie
Telefoon 071 - 5459800
Fax 071 - 5459326
Afkomstig van: Verboon, Yvette
Datum: 16 maart 2001

Verdachte onterecht aangehouden Leiden De 32-Leidenaar die deze week is aangehouden als verdachte van een autodiefstal uit een garage aan de Flevoweg in de nacht van 10 op 11 januari blijkt niet betrokken te zijn geweest bij de diefstal. De politie kwam de Leidenaar via dactyloscopisch onderzoek op het spoor, maar deze bleek een klant te zijn van het bedrijf.

Aanrijding Alphen aan den Rijn Een 36-jarige vrouw uit Alphen is vrijdag 16 maart rond 9.00 uur gewond geraakt na een aanrijding op de Euromarkt. De vrouw reed op de Foreestlaan in de richting van de Nijverheidsweg. De auto voor haar, bestuurd door een 75-jarige vrouw uit Alphen aan den Rijn, remde vanwege de verkeerssituatie. De 35-jarige vrouw kon niet meer op tijd stoppen en botste tegen haar voorganger. Zij is overgebracht naar het Elizabethziekenhuis.

Verdachte op heterdaad aangehouden Gouda De politie heeft op vrijdag 16 maart omstreeks 10.30 uur een 16-jarige jongen uit Moordrecht aangehouden op verdenking van woninginbraak. De politie kreeg even voor de aanhouding de melding dat er werd ingebroken in een woning op de Zuiderwerf. De Moordrechter kon in de tuin van de woning worden aangehouden. Een andere verdachte wist te ontkomen. De politie trof in de tuin de gestolen goederen aan.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie