Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Daewoo werkt hard aan succesvolle herstructurering

Datum nieuwsfeit: 16-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

DAEWOO MOTOR BENELUX

Daewoo werkt hard aan succesvolle herstructurering

+ HERSTELPLAN VERLOOPT VOLGENS SCHEMA
+ NIEUWE DAEWOO KALOS IN 2002 OP DE MARKT
+ DAEWOO DISTRICENTER HAZELDONK VOLLEDIG OPERATIONEEL

Hoofddorp, 16 maart 2001 - De Koreaanse automobielproducent Daewoo Motor werkt momenteel hard aan de herstructurering van het concern, zowel in Korea bij de productiefaciliteiten als wereldwijd bij de nationale verkoopkantoren en buitenlandse fabrieken. En over de vooruitzichten zijn de bewindvoerders gunstig gestemd. Eind vorig jaar raakte Daewoo in financiële problemen doordat Ford zich onverwacht terugtrok uit het overleg voor overname. Daewoo werd vervolgens door de Koreaanse overheid de status van 'court receivership' toegekend, te vergelijken met de Nederlandse rechtssituatie van 'surseance van betaling'. J.C. Park, de President van Daewoo Motor Benelux: 'Het is jammer dat in de media daarop de perceptie is ontstaan, dat Daewoo definitief failliet zou zijn, want dat is geenszins het geval. Integendeel, door die nieuwe rechtspositie werd en wordt Daewoo door de overheid in de gelegenheid gesteld letterlijk 'orde op zaken' te stellen. Met een financiële injectie door de banken is voldoende kapitaal gefourneerd om Daewoo operationeel te houden, in afwachting van verdere ontwikkelingen.'

Voor het verlenen van de ondersteuning door de Koreaanse overheid en de Banken is wel een aantal voorwaarden gesteld aan de directie van Daewoo, met als oogmerk een solide basis te creëren voor de toekomst, waardoor de autofabrikant een interessante partij kan worden voor een overnamepartner. Of een situatie, waarbij Daewoo zelfstandig de bedrijfsactiviteiten voortzet. Criteria voor die ondersteuning: + Het terugbrengen van het personeelsbestand in Zuid Korea + Het herstructureren, verkopen of sluiten van verliesgevende operaties
in het buitenland
+ Het doorvoeren van een uitgebreid kostenbesparingsprogramma + Het terugbrengen van uitgaven
Ook zijn een divisie van het internationale accountantsbureau Ernst & Young en Arthur Andersen aangesteld als adviseurs voor de rechtbank.

Herstructureringsplan
In november vorig jaar werd een begin gemaakt met de uitvoering van de plannen die moeten leiden tot een afgeslankt en gezond Daewoo Motor. Daartoe moest het personeelsbestand in Korea worden ingekrompen met 6.884 werknemers (5.495 arbeiders en 1.390 werknemers van de staf). Een groot gedeelte van die werknemers heeft overigens gebruik gemaakt van een speciale afvloeiingsregeling, die door Daewoo in het leven is geroepen, waartoe uiteindelijk slechts 1.751 gedwongen ontslagen zijn gevallen.

Het verdere verloop van de herstructurering ontwikkelt zich gunstig. Ingrepen als aanzienlijke kostenbesparingen, verkoop van vaste activa en doorgevoerde prijs-verhogingen hebben in januari dit jaar zelfs geleid tot een verbeterde rentabiliteit van 68 miljoen dollar op een jaarplan van 800 miljoen dollar. Daewoo probeert verder zo veel mogelijk kosten te besparen. Daarnaast is Daewoo in gesprek met alle leveranciers om een 5% kostenbesparing te realiseren van alle materialen.
Volgens de richtlijnen van de Rechtbank is Daewoo deze maand gesprekken begonnen met de crediteuren voor sanering van een groot deel van de schulden. De huidige Chairman Lee heeft veel ervaring opgedaan in dit soort processen, onder andere enkele jaren geleden bij het begeleiden van Kia Motor bij een soortgelijk proces.

Fabrieken
In tegenstelling tot de indruk die is gevestigd, zijn de Daewoo fabrieken in Korea voortdurend operationeel gebleven. De fabrieken in Kunsan en Changwon hebben de gehele tijd op volle toeren doorgedraaid voor de productie van de Tacuma en de zojuist vernieuwde Matiz. Alleen de fabriek in Bupyong is tijdelijk, drie weken, gesloten geweest om de oplopende voorraad nieuwe auto's op een verantwoord peil terug te brengen en om een interne reorganisatie, nodig voor de kostenverlaging, door te voeren. De tijdelijke sluiting ging gepaard met acties, georganiseerd door de vakbonden die in Korea een krachtige positie hebben. Op 16 februari 2001, na het horen van het nieuws dat
1.750 werknemers ontslagen moesten worden, hebben enkele leden van de fabrieksvakbond een demonstratie georganiseerd in de Bupyong fabriek. Na drie dagen was de politie helaas genoodzaakt op te treden om een einde te maken aan de ongeregeldheden. De President van Korea, Mr. Kim Dae Jung, heeft overigens recentelijk verklaard dat de ontslagen - helaas - onvermijdelijk zijn geweest. De situatie heeft zich intussen weer genormaliseerd.

Onderzoek naar vroegere directieleden
Momenteel loopt er in Korea een onderzoek naar het gedrag van de oprichter van Daewoo, de heer Kim Woo Choong, en enkele voormalige Daewoo directieleden. Young-Kook Lee, President Daewoo Motor Co.: 'Er hebben inmiddels arrestaties plaatsgevonden van voormalige Daewoo directieleden, maar deze affaire staat geheel los van de huidige situatie en directie. De aanhoudingen zijn uitsluitend verricht om misstappen in het verleden te onderzoeken.'

General Motors / Fiat
General Motors, de grootste automobielproducent ter wereld, en Fiat hebben in december vorig jaar hernieuwde interesse uitgesproken voor een gezamenlijke overname van Daewoo nadat Ford zich teruggetrokken had. Daartoe is een zogenaamd 'boekenonderzoek' opgestart, dat nog steeds voortduurt en waarvan de uitkomst op korte termijn wordt verwacht. Tot dit 'boekenonderzoek' behoren ook bezoeken aan alle Daewoo-vestigingen buiten Korea. Zo is eind februari ook een bezoek gebracht aan Daewoo Motor Benelux in Hoofddorp.

Toekomst tot juni 2001
Daewoo crediteur Korea Development Bank heeft toegezegd om na het realiseren van de vereiste personeelssterkte de financiering voort te zetten om de operationele kracht van Daewoo Motor te garanderen. Daarnaast heeft de Inchon Superior Court, die het verloop van de herstructurering monitort en controleert, eind februari besloten om het proces, dat uiteindelijk moet resulteren in een officieel 'court receivership', te continueren. Hiertoe zullen de beambten, die verantwoordelijk zijn voor het verlenen van het 'court receivership', op 15 juni aanstaande een herstructureringsplan indienen. Na deze datum zal dan de feitelijke 'court receivership' status aan Daewoo worden verleend. Rond die tijd zal ook duidelijk zijn of General Motors/Fiat een acceptabel bod gaat uitbrengen om Daewoo Motor in te lijven.

Toekomst na juni 2001
Voor Daewoo zijn er twee opties mogelijk voor de toekomst na medio 2001, die ten grondslag liggen aan het herstructureringsplan.
1 Samengaan met General Motors/Fiat

2 Doorgaan als zelfstandig autoproducent1) De eerste optie, een samengaan met General Motors/Fiat, heeft de voorkeur van veel betrokken partijen. De expansiemogelijkheden van General Motors en Fiat in Azië zijn sterk afhankelijk van een stevige positie op de Koreaanse markt. Zuid Korea kent nog een enorm groeipotentieel, terwijl ook het vaste land van China de komende decennia ontsloten zal worden als automobielland. Korea zal dan dienen als bruggenhoofd.


2) De tweede optie, en de laatste maanden aan belang winnend, is die van het doorgaan van Daewoo als onafhankelijk autofabrikant, in ieder geval op de korte termijn. De recente financiële resultaten van Daewoo geven voor deze ontwikkeling een bemoedigend beeld. En wanneer deze opwaartse trend, gebaseerd op de genomen herstructureringsmaatregelen zoals het drastisch verlagen van de bedrijfskosten, zich voortzet wordt de positie van Daewoo voor een mogelijke andere alliantiepartner steeds aantrekkelijker.

Nieuwe modellen & Concept Cars
Naast alle onderzoeken die plaatsvinden om het herstructureringsplan uit te kunnen voeren, zijn de technische en design ingenieurs van Daewoo gewoon ook hard bezig met de ontwikkeling van nieuwe uitvoeringen en modellen. De Matiz zal eind dit jaar tevens leverbaar worden met een automatische versnellingsbak, enige tijd later gevolgd door een 1.0 liter motor. Ook de Tacuma reeks zal worden uitgebreid met onder andere een 1.6i motor. Terwijl het Koreaanse automerk begin 2002 de Daewoo Kalos zal introduceren. Deze werd reeds getoond op shows en betekent een intrede met een volumemodel in het belangrijke B-marktsegment.

Nederlandse situatie
De situatie in Korea heeft natuurlijk zijn invloed op Daewoo Motor Benelux gehad. Directeur Marketing Peter Zijlstra: 'We hebben voorzien dat ten gevolge van de situatie in Korea onze verkopen zouden teruglopen. We hadden ons hierop ingesteld en tijdig kunnen anticiperen. En hoewel we ook nog eens de markt tegen hebben, zijn onze verkopen nu min of meer genormaliseerd. Het klinkt wellicht vreemd maar de situatie van ons moederbedrijf heeft ons juist gestimuleerd en gemotiveerd om extra inspanningen te leveren. Begin dit jaar is de nieuwe Matiz succesvol gepresenteerd en hebben we met de gehele organisatie het Daewoo lustrum in Nederland gevierd. Ook de AutoRAI is voor ons uiterst succesvol verlopen, terwijl de voorraadpositie van Daewoo Motor Benelux goed is. Op dit moment zijn er dan ook genoeg Daewoo's in voorraad voor de Nederlandse dealerorganisatie. Terwijl naast het succesvolle volumemodel Matiz de nieuwe Tacuma compact MPV nu volop leverbaar is. De dealerorganisatie van Daewoo in Nederland vormt een solide basis om onze marktpositie te verdedigen en weer uit te bouwen. Ook is er een aanvang gemaakt met de directe levering van onderdelen aan de Daewoo dealers in Europa vanuit het nieuwe Parts & Accessories distributiecentrum van Daewoo in Hazeldonk bij de Nederlands-Belgische grens, dat sinds begin dit jaar volledig operationeel is. Met realistische inachtneming van de huidige situatie zijn wij overtuigd, dat wij dit jaar onze aanwezigheid op de Nederlandse markt kunnen consolideren. Terwijl voor de iets langere termijn, wanneer er duidelijkheid is geschapen, wij vast van zins zijn onze aanwezigheid te vergroten. Kortom, onze visie voor de nabije toekomst is kristalduidelijk. Keihard werken, onze dealerorganisatie blijven motiveren en verder professionaliseren. En voortgaan onze prima producten, met een nog grotere merk-beleving, op de markt te zetten.'

President J.C. Park, President Daewoo Motor Benelux 'Daewoo heeft absoluut toekomst,' verklaart de President van Daewoo Motor Benelux, J.C. Park tot slot. 'Maar we sluiten onze ogen niet voor de werkelijkheid.
De eerste fase van de hervormingen is succesvol afgesloten met de inkrimping van het personeelsbestand van Daewoo in Korea. De tweede fase is de afronding van het herstructureringsplan. Iedereen bij Daewoo, zowel in Korea als in de rest van de wereld, werkt er hard aan om de bedrijfsvoering te normaliseren, waarbij wij in Korea enorm worden gesteund door en het vertrouwen genieten van de regering en de crediteuren. Door onze uitgebreide interne inspanningen en die steun van buiten het bedrijf wordt gebouwd aan een hechte basis voor een nieuw begin voor Daewoo Motor.'

DAEWOO DISTRIBUTIE CENTRUM IN HAZELDONK VOLLEDIG OPERATIONEEL

+ Europese onderdelen voorziening voor Daewoo vanuit Nederland

Het nieuwe Parts & Accessories distributie centrum van Daewoo in Hazeldonk bij de Nederlands-Belgische grens is midden vorig jaar in gebruik genomen en inmiddels volledig operationeel. Tevens is er een aanvang gemaakt met de nieuwe distributievorm van onderdelen aan de Daewoo dealers in Europa, Direct Delivery. In de opstartfase worden de dealers in Nederland, België en Luxemburg als eerste landen in Europa direct beleverd vanuit Hazeldonk. Dit jaar zal Direct Delivery ook worden geïntroduceerd in Denemarken en Oostenrijk, waarna later heel Frankrijk zal volgen.

Daewoo distributiecentrum Hazeldonk
Het vorige onderdelen magazijn van Daewoo bevond zich in Son, bij Eindhoven. Maar door de toenemende verkopen van Daewoo, (dit jaar wordt de 1 miljoenste nieuwe Daewoo in Europa verwacht), moest worden uitgezien naar een nieuw distributiecentrum. De totale oppervlakte van het Daewoo Onderdelen Distributiecentrum in Hazeldonk is 50.000 m2 groot, waarvan 30.000 m2 in beslag wordt genomen door het warehouse. Gemiddeld liggen er 34.000 verschillende onderdelen in voorraad, in totaal 3,2 miljoen stuks. Terwijl er wekelijks zo'n 12.000 producten door geheel Europa worden verzonden naar de diverse nationale Daewoo organisaties. In totaal zijn er 42 medewerkers werkzaam in Hazeldonk: 14 op kantoor en 28 op de werkvloer.

Toekomst
Voor de toekomst koestert het Daewoo Onderdelencentrum grootse plannen. Zo wordt er onderzocht of de onderdelenvoorziening voor Daewoo Vorkheftrucks ook vanuit Hazeldonk kan worden verzorgd. Tevens gaat DMEPC de ontwikkeling en inkoop van accessoires ter hand nemen voor Daewoo in West Europa, terwijl in de toekomst DMEPC meer en meer onderdelen in Europa zal laten produceren. Hetgeen gunstig zal zijn voor de levertijd en de kostprijs dankzij veel lagere transportkosten.

Direct Delivery
Peter Komijn, Directeur After Sales van Daewoo Motor Benelux: 'Het voldoen aan de klantenverwachtingen staat bij Daewoo hoog in het vaandel. Daarbij hoort dat er geen onnodige wachttijden ontstaan bij onderhoud en reparatie van de auto. Voordelen van Direct Delivery zijn, dat er een veel groter assortiment direct op voorraad is en dat de onderdelen minder fysieke behandelingen ondergaan. Daardoor is er een geringere kans op fouten en beschadigingen. Wanneer de onderdelen speciaal besteld zijn in Korea, dan kunnen ze na binnenkomst bij het centrum DMEPC al een dag later bij de dealer liggen. De ingebruikname van Hazeldonk betekent voor onze klanten dan ook een verdere toename van de serviceverlening.'Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

actuele persberichten

Code Oranje afgekondigd: op weg naar een nieuwe democratie
Code Oranje afgekondigd¶ Persbericht Woensdag 26 oktober 2016 Code Oranje afgekondigd Op weg naar een nieuwe democratie Een groep van...

HomeExchange Gold brengt de ruil-ervaring naar nieuw service-niveau
HomeExchange – ‘s werelds grootste huizenruil-netwerk met meer dan 65.000 actieve listings in 150 landen– heeft HomeExchange Gold gelanceerd, een...

Bijna 90 procent Nederlanders wil zeggenschap over eigen levenseinde
Bijna 90% Nederlanders wil zeggenschap over eigen levenseinde Bijna 90% Nederlanders wil zeggenschap over eigen levenseinde Van alle Nederlanders wil...

Greenchoice weer 'Beste uit de Test' Consumentenbond
Duurzame energieleverancier Greenchoice is voor 2016 alweer beoordeeld als beste energieleverancier van Nederland. Consumentenbond vergeleek 14 energieleveranciers op klanttevredenheid, service...

Gemeente Oss gaat administratieve software ‘Op Orde’ gebruiken
De gemeente Oss heeft een contract gesloten met Op Orde, ontwikkelaar van software voor administratieve processen. Dit meldt Jeroen Lugte,...

Verzekeringsmaatschappijen beïnvloeden onbewust consument
Recentelijk heeft het de Autoriteit Financiële Markten (AFM) een persbericht gepubliceerd over het gebruik van gedragswetenschappen in de marketing. Hierin...

‘Het huis waar de duivel woont’ van Goran Tribuson is verschenen
Gastarbeider Roby keert terug naar zijn geboortestreek, de buitenwijk De Gasfabriek. Hij wil er een kampioenschap in een nieuwe vechtsport...

Zorgkosten Nederland overstijgen rest van Europa
De zorgkosten per hoofd van de bevolking zijn naar verhouding in Nederland bijna het hoogst van heel Europa. Een Nederlander...

ABB Research Award ter ere van Hubertus von Grunberg voor Jef Beerten
Eerste ABB Research Award ter ere van Hubertus von Gruenberg voor dr. Jef Beerten ZUeRICH-(BUSINESS WIRE)- Dr. Jef Beerten van...

Speedheat heeft warm hart voor vrije architectuur
In 2016 bestaat Speedheat Nederland, specialist in elektrische vloerverwarming, 20 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum organiseert het bedrijf in...

UNICEF: 1,7 miljoen kinderen in Syrië niet naar school door conflict
UNICEF: 1,7 miljoen kinderen in Syrië niet naar school door conflict EMBARGO 24-10-2016 00.01 uur 21 oktober 2016 UNICEF: 1,7...

Dubline introduceert één mobiele telefoon met twee lijnen
Dubline introduceert vandaag een app die het gemak en vrijheid van een mobiele telefoon combineert met de professionaliteit van een...

Verplicht publicatie van 'slaperstarieven' energiecontracten
Recent concludeerde bestuurslid Henk Don van de consumentenwaakhond ACM dat consumenten het aanbod van energieleveranciers nu beter begrijpen en vergelijken....

Actie tegen TTIP en CETA; 180.000 handtekeningen voor referendum
Duizenden mensen in actie tegen TTIP en CETA Ruim achtduizend mensen, waaronder honderden leden van de SP en ROOD, voerden...

Groeibedrijf Jongens van de Tekeningen lanceert internationaal merk
Na snelle groei in Nederland – met een omzet die dit jaar door de €1M heen schiet - gaan de...

Wereldstotterdag op 22 oktober 2016
Iedereen heeft wel eens gehoord van de stotteraar die in een vlaag van boosheid zonder haperen kan schelden. Of die...

Enversed opent Europa's grootste Virtual Reality Center in Eindhoven
Europa´s grootste Virtual Reality Experience Center opent over 2 maanden haar deuren in Eindhoven. Tijdens de Dutch Design Week (22...

Tips om een goede loodgieter te vinden
Het blijkt voor consumenten steeds lastiger te worden om een goede loodgieter in de buurt van hun woning te vinden....

Duitse ontwerpster op Nederlandse breidagen
Op 21 & 22 oktober 2016 vinden de ‘Nederlandse breidagen’ plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Een evenement dat geheel...

Guapa B.V. pioniert met Magento Enterprise in Benelux
Vanaf het moment dat Magento eind vorig jaar met hun versie 2 op de markt kwam was het voor haar...

Twintig jaar online vereniging Women on the Web
Komende maand bestaat de Nederlandse vereniging Women on the Web twintig jaar. Op het hoogtepunt, eind 2007, telde de vereniging...

Verbod stierenvechten Catalonië geannuleerd
Het Spaanse Constitutionele Hof heeft het Catalaanse verbod op het stierenvechten geannuleerd. Een groep senatoren van de conservatieve politieke partij...

Tramadol Pijnstillers vanaf 2016 op de dopinglijst
Vanaf januari 2016 zal de veelbesproken pijnstiller Tramadol op de verboden lijst komen. Ook de nevenproducten Tramadolor en Tramal zullen...

Marokko blijft veilig land van herkomst
Aanwijzing Marokko als veilig land van herkomst blijft voorlopig in stand Donderdag 20 oktober 2016 De staatssecretaris van Veiligheid en...

6 uur livestream met veel tips voor ondernemers #TTM6Jaar
A.s. donderdag 20 oktober bestaat social media bureau TTM Communicatie uit Leerdam precies 6 jaar! Reden dus voor een feestje......

Trime-app helpt bewoners besparen op de energierekening
Bewoners die huren bij woningcorporatie Eigen Haard kunnen nu tot honderden euro’s per jaar besparen door mee te doen aan...

Biografie over vlogger Enzo Knol verschenen
Binnenkort bereikt de vlogger de 1 miljardste view op zijn kanaal. In dit boek: wat Enzo zijn kijkers in zijn...

Standbouw geïnspireerd op de opvouwbare Albert Heijn boodschappenkrat
Onze boodschappen vervoeren we in handige kratjes, met een eenvoudige beweging op te vouwen en weer uit te klappen. Ze...

Nederlanders kiezen voor producten met keurmerk
Keurmerken spelen bij zes op de tien (61%) Nederlanders een rol bij de keuze voor eten en drinken. Voor consumenten...

Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of Intelligence
“The best or worst thing to happen to humanity” - Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of...

ExoMars TGO reaches Mars orbit while EDM situation under assessment
The Trace Gas Orbiter (TGO) of ESA’s ExoMars 2016 has successfully performed the long 139-minute burn required to be captured...

Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken
Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken ROTTERDAM, Nederland-(BUSINESS WIRE)- Als reactie op de toenemende complexiteit en versplintering binnen mobiele...

Recordaantal (1,5 miljoen) overweegt overstap zorgverzekering
Een recordaantal Nederlanders - 1,5 miljoen - overweegt om voor 2017 over te stappen naar een andere zorgverzekering. Dat zijn...

'Dawn of the Bison' - Jasper Doest, Wildlife Photographer of the Year
Voor de vijfde keer in vijf jaar tijd gooit de Vlaardingse fotograaf Jasper Doest (37) hoge ogen bij de prestigieuze...

Versnelde aanpak Merwedebrug A27
Versnelde aanpak Merwedebrug A27 | Rijkswaterstaat Versnelde aanpak Merwedebrug A27 Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 18 oktober 2016- Laatste update: 18...

Grootste groene vrijwilligersdag van Nederland: Natuurwerkdag
Samen buiten aan de slag, dat kan op de eerste zaterdag van november op de Natuurwerkdag. In 2016 organiseert LandschappenNL...

Stichting De Hond Kan De Was Doen lanceert 'making life easier'
Ter gelegenheid van LEGO®World 2016 van dinsdag 18 tot en met maandag 24 oktober in de Jaarbeurs Utrecht wordt een...

Dertig jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg
30 jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg Breda, 18 oktober 2016 30 jaar cel geëist voor...

Razendsnelle groei voor groothandel in de erotiek
EDC Internet groeit razend snel met de online verkoop van seksartikelen. Met deze razendsnelle groei is het bedrijf uitgeroepen tot...

Online stemmen kan nu met een selfie
Online stemmen kan nu met een selfie LONDEN-(BUSINESS WIRE)- Smartmatic presenteert deze week het eerste online verkiezingssysteem dat de identiteit...

Speedheat viert twintig jaar elektrische vloerverwarming in Nederland
Speedheat Nederland bestaat twintig jaar. Die mijlpaal laat Nederlands nummer 1 in elektrische vloerverwarming niet zomaar voorbijgaan. Er staan verschillende...

Texels Bock opnieuw in de prijzen
Texels Bock heeft de tweede plaats bij de verkiezing ‘Lekkerste Bockbier van Nederland’ in de wacht gesleept. Dit typische herfstbier...

L’eau werkt voor het Leger des Heils
L’eau, reclamebureau voor gedragsbeïnvloeding, werkt sinds kort voor het Leger des Heils. Na een korte kennismakingsperiode heeft l’eau haar visie...

OR ProRail noemt kabinet onzorgvuldig en onbehoorlijk
OR ProRail boos op onzorgvuldig en onfatsoenlijk kabinet De Ondernemingsraad van ProRail vindt dat het kabinet zeer onzorgvuldig en zelfs...

Elevated Risk of Cholera Urges New United Nations Approach to Cholera
Elevated Risk of Cholera Makes New United Nations Approach to Epidemic ‘All the More Urgent’, Deputy Secretary-General Tells Member States |...

OnlineSeminar genomineerd voor internationale streaming media award
OnlineSeminar is genomineerd voor een Streaming Media European Readers' Choice Award in de categorie beste Webcast Platform. Het is de...

Tweede keer op rij 100% klanttevredenheidsscore Giarte voor Open Line
Op 11 oktober zijn de resultaten bekend gemaakt van het Outsourcing Performance onderzoek van Giarte. Open Line heeft voor de...

Open Line wederom Cisco’s Cloud _ Managed Services Partner
Op 6 oktober heeft Cisco tijdens haar Partner New Year’s & Awards Drinks in Amerongen bekendgemaakt welke Nederlandse partners de...

Verschenen: Leerboek- en naslagwerk Inventor 2017
Uit handen van de bekende Nederlandse auteur Ir. Ronald Boeklagen heeft TEC/CADCollege haar nieuwste jaargang 2017 van de serie ‘Inventor,...

“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”
“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen” Persbericht 12 oktober 2016 “Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”...