Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Miljoenenbijdrage voor digitale dienstverlening Enschede

Datum nieuwsfeit: 16-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Enschede

Gemeente Enschede enthousiast over miljoenenbijdrage minister Van Boxtel voor verbetering van digitale dienstverlening De gemeente Enschede krijgt zes miljoen gulden van minister Van Boxtel van ICT voor verbetering van de digitale dienstverlening. Enschede is een van de drie gemeenten waar een volledig aanbod van elektronische overheidsdiensten tot stand moet komen. De rijksbijdrage van zes miljoen geldt voor een periode van drie jaren te beginnen in 2001. De gemeente Enschede is enthousiast over het aanbod van minister Van Boxtel en ziet deze financiële bijdrage als een duidelijke stimulans. Het biedt namelijk prima mogelijkheden om versneld de digitalisering van de dienstverlening ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie