Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wijnproeverij in Galerie De Witte Lelie te Delft

Datum nieuwsfeit: 17-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Productschap Wijn

Nieuws

<-
Uitnodiging Wijnproeverij

Geachte wijnliefhebber,

In december is er een try-out geweest van een arrangement in Galerie De Witte Lelie aan het Noordeinde 46 te Delft.

De reacties waren zo enthousiast dat wij er op zaterdag 17 maart (van 15 tot 18u) weer één organiseren. Het arrangement bestaat uit een rondleiding met aansluitend een wijnproeverij. Wij laten de deelnemers tijdens de rondleiding de Kracht van Kleuren en Vormen ervaren. In combinatie met de lijfspreuken van de vinologe Rosemarie Klerks Wijn drinken is genieten en haar assistent John Veerman Wijn is vloeibare muziek, belooft het wederom een inspirerende en ontspannen middag te worden! De kosten van dit arrangement zijn Dfl. 59,50 p.p. en door het exclusieve karakter (max. 24 deelnemers) is reserveren verplicht.

De middag vormt tevens de preview van de lente-expositie LichtKleuren met werken van Purusha van de Graaf, die zondag 18 maart om 14.00u wordt geopend.

Voor vragen of het maken van een reservering kan men ons altijd bellen: 015 215 75 69. Ook onze website is een bron van informatie. Het adres is { HYPERLINK www.dewittelelie.nl }www.dewittelelie.nl (kopje activiteiten).

Met de vriendelijke groeten,

Purusha van de Graaf & Robbert Geelen

<-

Copyright © 1996-2001 Productschap Wijn / Wijninformatiecentrum

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie