Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Anton Siedsma op twee verzamelbeurzen

Datum nieuwsfeit: 17-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT

ANTON SIEDSMA OP TWEE VERZAMELBEURZEN

Anton Siedsma uit Hoofddorp heeft in maart een tweetal drukke verzamel-weekenden voor de boeg. Op 17 en 18 maart is er in de Veemarkthallen te Utrecht een grote verzamelbeurs met ruim 600 deelnemers. Het weekend van 24 en 25 maart is er de Grote Internationale Verzamelaarsjaarbeurs in de Jaarbeurs te Utrecht.
Een van de vele vaste aanwezigen op deze beurzen is de PLAATJESALBUM- verzamelaar Anton Siedsma uit Hoofddorp. Zijn specialisatie is vooral het verzamelen van de overbekende VERKADEALBUMS van Jac.P. Thijsse. In zijn stand nr 557 in de Veemarkthal bij de ingang toiletten, kunnen plaatjes en albums worden ingekeken, gekocht, geruild of verkocht. Veel bezoekers nemen diverse oude albums, losse plaatjes of ander verzamelwaar mee, om de waarde ervan te horen, het materiaal om te ruilen of te verkopen. Inmiddels is zijn verzamelgebied uitgebreid met de bekende oude Schoolplaten van bv Isings, Jetses en Koekoek. Ook alles van AAP-NOOT-MIES is te bewonderen op zijn stand. In de Jaarbeurs treffen we Siedsma altijd aan op zijn vaste standnummer 8407 in hal 8 Curiosa. Nadere informatie: tel/fax 023-5614727 of mail siedsma@quicknet.nl.
Nederland kent heel veel verzamelaars, die al weer reikhalzend uitkijken naar deze festijnen. De beide verzamelweekenden zijn goed voor meer dan vijtigduizend bezoekers. Een aantal waar menig sportevenement jaloers op mag zijn.

Bezoek dus op 17 en 18 maart van 9.30 - 17.00 uur de VERZAMELBEURS in de Grote Veemarkthal aan de Sartreweg te Utrecht nabij De Berenkuil en de A 27 in Utrecht. Inlichtingen Frits Spee: 030 - 2886891 Het weekend van 24 en 25 maart wordt van 10.00 - 17.00 uur het VOORJAARSVERZAMELWEEKEND in de JAARBEURS van Utrecht gehouden. Inlichtingen Elisabeth Matos : 030 - 2955198/2955593.

Aldaar is ook (digitale) foto of uitgebreid persbericht te verkrijgen.


Kijk eens in onze HOME PAGE FOTO SITES.
www.zing.com/member/?name=Siedsma of www.google.com/search?q=+Anton+Siedsma e mail : siedsma@quicknet.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie