Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Eemland noord

Datum nieuwsfeit: 17-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 17-03-2001

Politiebericht Utrecht: district Eemland noord, 11.15 uur
Snelheidscontrole

SOEST Op de Biltseweg heeft op vrijdagavond tussen half acht en half tien een snelheidscontrole plaatsgevonden. Van de 534 passerende voertuigen reden 40 automobilsten te hard. De hoogst gemeten snelheid was 130 km/u daar waar 80 km/u mag worden gereden. Alle snelheidsovertreders kregen een proces-verbaal.

Beroving pizzakoerier

SOEST Vrijdagavond rond kwart voor negen werd een 16-jarige pizzakoerier uit Soest beroofd van een pizza en een portemonnee met enkele honderden guldens.
De pizzakoerier kwam op de Smitsweg uit de lift stappen om een pizza aldaar te bezorgen. Op dat moment kwamen drie jongens op hem af en dwongen, met gebruikmaking van zowel fysiek als verbaal geweld, de jongen de pizza en zijn portemonnee af te geven. De jongen liep hierbij geen lichamelijk letsel op.
Direct na deze beroving heeft de politie een buurtonderzoek gehouden en de aangifte opgenomen. De zaak wordt verder onderzocht.

Verkeerscontrole

EEMNES Op de Zuidersingel heeft vrijdagmiddag van half drie tot half vier een verkeerscontrole plaatsgevonden. Vier voertuigen met aanhanger werden gecontroleerd. Hierbij werden geen processen-verbaal uitgeschreven. Van de 20 gecontroleerde voertuigen droegen twee automobilisten geen autogordel. Zij kregen hiervoor een bekeuring. Eén automobilist kreeg een bekeuring voor het rijden met een verlopen APK.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie