Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Binnensticht

Datum nieuwsfeit: 17-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 17-03-2001

Politiebericht Utrecht: district Binnensticht, 11.30 uur
Winkeldieven opgepakt

DRIEBERGEN RIJSSENBURG Vrijdagmiddag werd in een winkel aan De Sluis een 31-jarige man uit Utrecht aangehouden. De man wilde uit de winkel voor ongeveer twintig gulden aan levensmiddelen meenemen zonder te betalen.
Hij werd aan de politie overgedragen waarna hij na verhoor werd heengezonden. Proces-verbaal werd opgemaakt.

BILTHOVEN Een 60-jarige man uit Zeist werd in een winkel in de Kwinkelier op heterdaad betrapt. Hij had voor ruim dertig gulden aan levensmiddelen meegenomen zonder af te rekenen. Na verhoor aan het politiebureau werd de man met een proces-verbaal van 250 gulden heengezonden. Daarnaast kreeg hij van de filiaalhouder een winkelverbod van een jaar.

Snelheidscontrole

DE BILT Op de Utrechtseweg werd vrijdagavond van zeven uur tot kwart over negen een snelheidscontrole gehouden. Van de 459 passerende voertuigen reden 46 automobilisten te hard. De hoogst gemeten snelheid was 127 km/h daar waar 80 km/h mag worden gereden. Alle snelheidsovertreders kregen een proces-verbaal.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie