Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Zuid: Heerlen

Datum nieuwsfeit: 17-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Zuid: Heerlen 17-03-2001 Politie districten Heerlen en Kerkrade (JvK)

Schimmert, inbraak winkel
In de nacht van vrijdag op zaterdag hebben onbekenden ingebroken in een levensmiddelenzaak aan de Weidestraat in Schimmert. Een ventilatierooster werd vernield om binnen te kunnen komen. Door het aanwezige alarm hadden de daders slechts weinig tijd om goederen weg te nemen. Het bleef dan ook bij de diefstal van enkele pakjes sigaretten.

Heerlen, inbraak winkel
Vanmorgen werd kort na 02.00 uur ingebroken in een modezaak aan de Lokerstraat in heerlen. Een rolluik werd onklaar gemaakt waarna de toegangsdeur werd geforceerd. Uit de winkel werd een onbekende hoeveelheid kledingstukken ontvreemd.

Omstreeks 03.00 uur werd ingebroken in een kapsalon aan de Deken Nicolayestraat in Heerlen. Een ruit werd ingeslagen om binnen te komen. De boven de zaak wonende eigenaar werd wakker van glasgerinkel. Toen hij poolshoogte nam ontdekte hij de diefstal van de monitor van zijn computer.

Heerlen, slijterij overvallen.
Vrijdagmiddag omstreeks 16.20 uur heeft een nog onbekende man een overval gepleegd om een slijterij aan de Weltertuijnstraat in Heerlen. Hij bedreigde de slijter met een mes en deed ondertussen een greep in de kassa. Met een onbekend geldbedrag verliet hij daarna de zaak en rende weg.

Bocholtz, inbraken
In de loop van vrijdagavond werd ingebroken in een woning aan de Crocusstraat in Bocholtz. Een ruit en een deur werden vernield om binnen te komen, waarna de hele woning werd doorzocht. Uit een van de slaapkamers werd een kistje met sieraden gestolen.

Ook werd ingebroken in een woning aan de Rozenstraat waar een achterdeur werd geforceerd om binnen te komen. Ook hier werd de hele woning doorzocht. Voor zover was na te gaan bleek enkel een spelcomputer te zijn gestolen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie