Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Zuid: Sittard

Datum nieuwsfeit: 17-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Zuid: Sittard 17-03-2001 Politie district Sittard (JvK)

Sittard, geweldpleging Anjelierstraat
De politie van Sittard heeft vanmorgen zes personen in de leeftijd van 19 tot 22 jaar aangehouden. Het zestal hield zich op in een woning waar zich ook een ernstig gewonde man was. Laatstgenoemde lag geboeid op de grond toen de plitie verscheen. Hij zou de woning zijn binnengedrongen en daar enkele vernielingen hebben aangericht. Ook twee voor de woning geparkeerde autos zouden door deze man zijn vernield. Omdat niet geheel duidelijk is hoe een en ander heeft plaatsgevonden en wat de aanleiding daartoe is geweest, werden de zes eerdergenoemden aangehouden en ingesloten in net politiebureau van Sittard. Het slachtoffer werd overgebracht naar het Sittardse ziekenhuis. Over zijn toestand is niets naders bekend.

Sittard, auto over de kop
Waarschijnlijk tengevolge van overmatig alcoholgebruik door de bestuurder raakte zaterdagmorgen op Windraak een personenauto over de kop welke daarbij zwaar beschadigd raakte. Alvorens het voertuig tot stilstand kwam raakte dit nog twee bomen en een lichtmast. De bestuurder, een 42-jarige man uit Spaubeek, hield aan het ongeval slechts een hoofdwond over. De politie constateerde drankgebruik bij de bestuurder (1,3 promille) en maakte proces-verbaal op. Tevens werd het rijbewijs van de man ingevorderd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie