Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Voorstelling Nilgün Yerli in Theater Zuidplein Rotterdam

Datum nieuwsfeit: 17-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht

Delft, 14 maart 2001

Voorstelling Nilgün Yerli verplaatst naar GROTE ZAAL in Theater Zuidplein

Zaterdag 17 maart a.s. speelt cabaretière Nilgün Yerli in de grote zaal van Theater Zuidplein de voorstelling 'Wat zeg ik?'. Wegens grote belangstelling is deze voorstelling verplaatst van de kleine naar de grote zaal. Hierdoor krijgen theaterbezoekers die eerder teleurgesteld werden nu toch de mogelijkheid deze prachtige voorstelling te bekijken.

'Wat zeg ik?' is een programma over de taal van de lach en de taal van de stilte. Een buitengewoon programma over misverstanden, hilariteit, gekte en geheimen. Nilgün Yerli ontregelt en ontroert. Tussen de grenzen van alles en niets. 'Wat zeg ik?' is de eerste solo van Nilgün Yerli. Veelzeggend, een avontuur. Voorstellingen van Nilgün Yerli zijn steevast uitverkocht, dit is dus een unieke kans voor iedereen die 'Wat zeg ik?' nog niet gezien heeft.

Nilgün Yerli, geboren in Turkije, kwam op haar tiende met haar ouders naar Nederland. Haar ouders zijn teruggekeerd naar Turkije toen Nilgün 15 jaar oud was. Zij is gebleven.
Behalve cabaretière is Nilgün vaste columniste voor Het Parool, VPRO-radio en het Utrechts Nieuwsblad. Donderdag 15 maart a.s. verschijnt tevens haar biografie 'De Garnalenpelster'.

Kaarten zijn verkrijgbaar via de kassa van Theater Zuidplein Rotterdam. Telefoonnummer: 010-4816500. Aanvang: 20.30 uur.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie