Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ybema (EZ) bezoekt Verenigde Arabische Emiraten en Oman

Datum nieuwsfeit: 17-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Ministerie van Economische Zaken
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie van Economische Zaken

Ministerie van Economische Zaken
Berichtnaam: Persbericht
Nummer: 037
Datum: 12-03-2001

STAATSSECRETARIS YBEMA BEZOEKT VERENIGDE ARABISCHE EMIRATEN EN OMAN

Staatssecretaris van Economische Zaken Gerrit Ybema zal van 17 tot en met 22 maart een bezoek brengen aan de Verenigde Arabische Emiraten en Oman. Het bezoek dient ter versteviging van de bilaterale economische relaties. In Abu Dhabi zal Ybema de opening van de defensie-industriele beurs IDEX 2001 bijwonen.
Ybema zal in de Verenigde Arabische Emiraten (in het bijzonder in Abu Dhabi) spreken met bewindspersonen die verantwoordelijk zijn voor het financieel-economische beleidsterrein en voor defensie-aangelegenheden. In Dubai, het commerciele hart van de Verenigde Arabische Emiraten, zal het accent liggen op gesprekken van economische aard.
De snelgroeiende economie van het buurland Oman, en de toenemende aanwezigheid van het Nederlandse bedrijfsleven aldaar, is voor Ybema aanleiding dit land kort te bezoeken. Ook daar zal hij spreken met enkele vertegenwoordigers van het kabinet.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie