Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Amstelveen en Groenraad starten Natuurlijk Tuinieren

Datum nieuwsfeit: 17-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Amstelveen

Nieuws

Gemeente en Groenraad werken aan Natuurlijk Tuinieren

De gemeente Amstelveen en de Groenraad Amstelveen hebben de handen ineen geslagen. In 2001 wordt volop samengewerkt in het project Natuurlijk Tuinieren. Met dit project willen de initiatiefnemers Amstelveners inspireren tot een meer natuurlijker beheer van hun tuin. Op 17 maart starten de publieksactiviteiten met een workshop over natuurlijk tuinieren. Enkele maanden geleden startte tuinvereniging Langs de Akker al een begeleidingstraject, waarbij het streven is om het tuinencomplex natuurvriendelijker te beheren.

Andere onderdelen van het project zijn een serie Tuintip-folders, een evenementen-informatiestand en twee tentoonstellingen. Ook worden ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie