Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kunstbus naar Princessehof in Leeuwarden

Datum nieuwsfeit: 18-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT WEEK 11

KUNSTBUS NAAR PRINCESSEHOF IN LEEUWARDEN

Op zondag 18 maart om 10.00 reist de kunstbus van Het Oude Slot naar Leeuwarden voor een bezoek aan het Princessehof. Museum Princessehof Leeuwarden is gespecialiseerd in keramiek en is gevestigd in het gebouwencomplex dat van 1731 tot 1765 werd bewoond door Maria Louise van Hessen- Kassel. Zij was getrouwd met Johan Willem Friso, Prins van Oranje. Hierdoor is de naam Princessehof ontstaan. De collectie van het museum bestaat uit een grote collectie Aziatische keramiek, Europese sier- en gebruikskeramiek, Europese tegels en hedendaagse keramiek uit Nederland en diverse Europese landen. Voorafgaand aan het vertrek kunt u in Het Oude Slot terecht voor een kop koffie. In het museum worden een lezing, lunch en rondleiding verzorgd. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor deze kunstbus.

Prijs: ' 65,- incl. toegang, lezing, lunch en rondleiding in het museum. Telefonisch reserveren: woensdag t/m vrijdag 10.00-17.00. Het Oude Slot, Ir Lelylaan 6, 2103 XP Heemstede

Agenda: Het Oude Slot, zondag 18 maart 2001 10.00 uur. Het Princessehof Leeuwarden. Kunstbus.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie