Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Binnensticht

Datum nieuwsfeit: 18-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 18-03-2001

Politiebericht Utrecht: district Binnensticht, 16.00 uur
Twee vrienden krijgen ruzie

ZEIST De politie reed in de nacht van zaterdag op zondag rond kwart over vier over de Slotlaan. De agenten zagen een 17-jarige jongen uit Zeist op straat liggen met daaromheen drie andere jongeren. Het slachtoffer en een 18-jarige vriend uit Zeist die nog bij het slachtoffer stond hadden ruzie gekregen. De 18-jarige had hem daarop een duw gegeven, waardoor het slachtoffer met zijn hoofd tegen de glazen ruit van het bushokje was gevallen. De jongen gaf aan wazig te zien en raakte toen hij probeerde op te staan zelfs even bewusteloos. De ambulance is ter plaatse gekomen en heeft hem in verband met vermoedelijk nekletsel naar het UMC vervoerd. De dader van de mishandeling is aangehouden. Er is nog geen aangifte van mishandeling gedaan.

Snelheidscontroles

DE BILT De politie heeft zaterdagochtend van half elf tot half één een snelheidscontrole gehouden op de provinciale weg N234. Van de 647 gecontroleerde autos reden er 7 harder dan de maximaal toegestane snelheid van 80 km per uur. De hoogst gemeten snelheid lag op 98 km per uur.

ZEIST De politie heeft zaterdagmiddag van kwart voor twee tot half vijf een snelheidscontrole gehouden op de provinciale weg N237. Van de 1236 gecontroleerde autos reden er 21 harder dan de toegestane snelheid van 80 km per uur. De hoogst gemeten snelheid lag op 126 km per uur.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie