Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Voetganger verongelukt in Wellerlooij

Datum nieuwsfeit: 18-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 18-03-2001 Mediaberichten 18 maart 2001 / (12.00 uur)

WELLERLOOI Voetganger verongelukt (2)

(Aanvullend bericht)

WELLERLOOI Een 28-jarige man uit Polen is vrijdagavond (omstreeks half tien) om het leven gekomen nadat hij vermoedelijk de N271 wilde oversteken. Een 50-jarige buschauffeur uit Bergen die op dat moment met zijn bus in noordelijke richting reed kon de voetganger, die hij plotseling zag opduiken niet meer ontwijken. De 28-jarige Pool overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.

MAASBREE Gewonden bij aanrijding (2)

(Aanvullend bericht)

MAASBREE Een 48-jarige man uit Antwerpen raakte vrijdagavond gewond bij een ongeval op de A67 ter hoogte van Maasbree. Hij reed met zijn auto frontaal tegen het voor hem rijdende busje nadat deze laatstgenoemde plotseling remde. De man uit Antwerpen is met onbekende verwondingen overgebracht naar het Venlose ziekenhuis.

VENLO Fietser gewond (2)

(Aanvullend bericht)

VENLO Een 24-jarige man uit Tegelen is vrijdagavond met zwaar hoofd- en borstletsel overgebracht naar het Venlose ziekenhuis. De man is vermoedelijk met zijn wielrenner tegen de markeringsborden gebotst. De borden staan er als aanduiding ter versmalling van het fietspad. Nadat hij de borden geraakt heeft raakte de man uit balans waarop hij over de muur sloeg en naar beneden viel. Het fiets/voetpad loopt vanaf de Wilhelmina Druckerstraat in de richting van de maas.

SWALMEN Winkeldiefstal

SWALMEN Een 39-jarige Venlonaar is vrijdagavond in een winkel aan het Crasbornplein aangehouden nadat hij een pakje sigaretten niet afrekende. De gealarmeerde politie ontdekte na raadpleging van het systeem dat er nog 9 geldboetes met een totale waarde van 2700 gulden openstonden. Na overleg met justitie ontving de Venlonaar een dagvaarding. De man mag zich op 28 mei verantwoorden voor de rechter.

TEGELEN Snelheidscontrole

TEGELEN Vrijdagmiddag controleerde de politie de snelheid van het verkeer op de Industriestraat. In totaal passeerden 892 voertuigen de controle. Hiervan reden er 48 harder dan de toegestane limiet van 50 km per uur. De hoogstgemeten snelheid bedroeg 72 km per uur.

VENLO Mishandeling

VENLO Een 37-jarige Blerickenaar raakte in de nacht van vrijdag op zaterdag gewond nadat hij door een onbekende man werd mishandeld. De Blerickenaar liep met zijn vrouw via de Havenkade Peperstraat op weg naar de geparkeerde auto toen zijn werden aangesproken door een onbekende man. Nadat de Blerickenaar een gesprek afwees flipte de onbekende man compleet uit, aldus de Blerickenaar. Nadat het echtpaar verder liep gooide de onbekende een bierfles tegen het gezicht van de man. Een snijwond, blauw oog en diverse kneuzingen was het gevolg. Een tweede onbekende man probeerde de verdachte vanaf het begin te bedaren. Het echtpaar heeft aangifte gedaan van mishandeling.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie