Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Zuid: Heerlen

Datum nieuwsfeit: 18-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Zuid: Heerlen 18-03-2001 Politie district Heerlen (JvK/16.25 uur)

Heerlen, vrouw (84) aangereden
Een 84-jarige vrouw uit Heerlen is zaterdagmorgen omstreeks 10.45 uur op de Looierstraat in haar woonplaats bij het oversteken van de straat aangereden door een personenauto. Daarbij raakte ze ernstig gewond en werd overgebracht naar en opgenomen in het Atrium ziekenhuis. Haar toestand is stabiel. Door de politie werd aan de hand van het remspoor vastgesteld dat de automobilist, een 40-jarige inwoner van Heerlen, te hard gereden heeft.

Heerlen, inbraken
In de loop van zaterdagavond werd ingebroken in een woning aan de Nobelstraat in heerlen. Aan de achterzijde werd een keukenraam geforceerd om binnen te kunnen. Vervolgens werd de woning helemaal doorzocht. Gestolen werd onder meer een videorecorder, een geluidsinstallatie en twee mantelpakjes.

Een woning aan de Navolaan kreeg zaterdagavond ook ongewenste bezoekers. Ook hier werd aan de achterzijde een ruit geforceerd om binnen te kunnen. De hele woning werd hier doorzocht. Ook hier verdween geluidsapparatuur, de videorecorder en enkele kledingstukken.

In de nacht van zaterdag op zondag werd ingebroken in een electronicazaak aan de Kerkstraat in Brunssum (Expert). Een rolluik en de toegangsdeur tot de zaak werden geforceerd om binnen te kunnen. Uit een glazen vitrinekast werden diverse digitale cameras gestolen

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie