Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nederlands Nail Art Kampioenschap in Utrecht

Datum nieuwsfeit: 18-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Kenniscentrum voor uiterlijke verzorging (KOC)

Nederlands Nail Art Kampioenschap
nieuwe vakwedstrijd

Op zondag 18 maart tijdens de Beauty Trade Special organiseert het vakblad Prof Nail een gloednieuwe vakwedstrijd: het Nederlandse Nail Art Kampioenschap. De wedstrijd zal op zondag 18 maart 2001, tijdens de vakbeurs Beauty Trade Special in Utrecht, georganiseerd worden. De drie deelnemers die hier het hoogste puntenaantal behalen, vertegenwoordigen Nederland bij de Internationale Nail Art Kampioenschappen, op 6 mei 2001 tijdens de vakbeurs Hair & Beauty in Frankfurt.

Uitgangspunt voor deze wedstrijd is een verkoopbare en draagbare nail art, die in de nagelstudio aangebracht kan worden. Hiervoor mag ieder gewenst systeem gebruikt worden. Alle tien de vingernagels van het model moeten binnen 2,5 uur voorzien worden van nail art met als thema "Lente". De modellen moeten bij aanvang van de wedstrijd gave, ongelakte kunst- of natuurlijke nagels hebben. Kant en klare onderdelen voor de nail art, zoals acrylopbouw, sjablonen en transfers, zijn toegestaan, maar moeten tijdens de wedstrijd aangebracht en afgewerkt worden. Er is plaats voor twintig deelnemers, die via een voorselectie op basis van ingezonden werktekeningen door de jury worden uitgekozen.

Jury

Het eindresultaat zal door een deskundige jury worden beoordeeld op werkwijze, creativiteit, vertaling van het thema, kleurstelling en totaalbeeld.

Prijzen

Voor de nummers 1, 2 en 3 van de Nederlandse wedstrijd zijn geldprijzen van resp. f500,=, f250,= en f150,=, beschikbaar gesteld, alsmede een tegemoetkoming in de reiskosten naar Frankfurt. Alle deelnemers ontvangen een op naam gestelde oorkonde.

Voor aanmeldingen of nadere inlichtingen: redactie Prof Nail, tel. 020-6916666, e-mail redactie@prof-nail.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie