Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vergaderingen gemeente Den Helder

Datum nieuwsfeit: 19-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Helder

Vergaderingen

betreft: week: week 11

Maandag 19 maart: commissie Welzijn& Cultuur. Op de agenda staat onder meer: -Beschikbaarstelling middelen/subsidies: Subsidieverzoek Molukse gemeenschap t.b.v. crisiscentrum; Subsidieverzoek t.b.v. historisch klankbeeldarchief; Bezwaar HVBWS m.b.t. afrekening subsidie deskundigheidsbevordering vrijwilligers 1999;. -Het instellen van de amateurmuziekprijs en het beschikbaarstellen van een subsidie. -Budgetcontracten welzijnsinstellingen 2001.

Dinsdag 20 maart: commissie Onderwijs en jeugdzaken. Woensdag 21 maart: commissie Natuur en Landschap. Donderdag 22 maart: commissie Financiën.

Van de laatstgenoemde commissies waren de agendapunten bij het samenstellen van dit bericht nog niet bekend. De vergaderingen worden gehouden in het stadhuis aan de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie