Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Onderzoek naar kwetsbaarheid Internet

Datum nieuwsfeit: 19-03-2001
Bron: Ministerie van Verkeer en Waterstaat
Zoek soortgelijke berichten
MINVENW

Actueel

Onderzoek Kwetsbaarheid Internet 19/03/01

Het onderzoek, dat is uitgevoerd door Stratix/TNO-Fel, richt zich op de beschikbaarheid (tijdigheid, continuïteit), integriteit (correctheid, compleetheid, authenticiteit) en exclusiviteit (vertrouwelijkheid) van het wereldwijde web. Het onderzoek is uitgevoerd in samenspraak met verschillende partijen (waaronder marktpartijen). Geconstateerd wordt dat het (Nederlandse deel van) Internet kwetsbaar is voor steeds actueler wordende dreigingen, zowel op het gebied van de beschikbaarheid als van de betrouwbaarheid van het Internet. Het rapport geeft een aantal aanbevelingen, die in onderlinge afstemming van betrokken verantwoordelijke partijen moeten plaatsvinden. De overheid zal een eigen standpunt formuleren over de in ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie