Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Aquarellen Harm Jager in secretarie R'dam Hoogvliet

Datum nieuwsfeit: 19-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Hoogvliet, deelgemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten

Hoogvliet, deelgemeente Rotterdam

Aquarellen Harm Jager in deelgemeentesecretarie

19 maart 2001

Harm Jager exposeert tot half april in de deelgemeentesecretarie kunstwerken die onder andere Oud-Hoogvliet en de Rotterdamse haven als onderwerp hebben.

Harm Jager exposeert tot half april in de deelgemeentesecretarie kunstwerken die onder andere Oud-Hoogvliet en de Rotterdamse haven als onderwerp hebben. Daarnaast zijn er enkele werken te zien met Delfshaven als onderwerp. Dat is niet vreemd want de Hoogvlietse kunstenaar is weliswaar geboren in Rotterdam-Noord, hij is getogen in Delfshaven. Harm Jager woont sinds 1961 in Hoogvliet en voelt zich er samen met zijn vrouw helemaal ingeburgerd. Maar zijn voorkeur voor de Rotterdamse haven komt niet uit de lucht vallen. Harm Jager: Als jochie voer ik na schooltijd graag met mn vader mee die kapitein was op een waterboot van Havenboer. De haven zit dus van jongsaf aan in mijn bloed en dat wil ik graag in mijn aquarellen vereeuwigen. Ik heb zelf bij diverse bedrijven en in diverse functies 46 jaar in de haven gewerkt. Ik ben autodidact maar ik heb veel plezier gehad aan de lessen van Jeanette Schippers die een cursus tekenen en schilderen geeft in clubhuis De loods. De aquarellen van Harm Jager zijn tot en met 13 april aanstaande te zien in de hal van de deelgemeentesecretarie. De secretarie is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie