Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten Regio Politie Drenthe

Datum nieuwsfeit: 19-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Persberichten van maandag
17:04 maandag 19 maart 2001

Martin Panman
0651611628

Verkeersongeval
ASSEN. Vanmorgen gebeurde er een verkeersongeval op de Anreperstraat in Assen. Een 35 jarige automobiliste uit Assen slipte doordat het wegdek glad was door sneeuw. De auto raakte een boom en kwam vervolgens in een sloot tot stilstand. De vrouw is gewond overgebracht naar het ziekenhuis.

Uit de bocht
WACHTUM. Vanmorgenvroeg gebeurde een aanrijding op de A37 in Wachtum. Een 25 jarige automobiliste uit Klazienavaan reed op de afrit van de A37. Het wegdek was echter bedekt met natte sneeuw, waardoor de vrouw de macht over het stuur verloor. De auto draaide 180 graden en kwam achterstevoren in de berm op z'n zijkant terecht. De vrouw kwam met de schrik vrij.

Door de gladheid kwamen er ruim 20 meldingen bij de politie binnen van kleine ongevalletjes. De meesten waren alleen met blikschade.

Woningbrand
ASSEN. Vanmorgen ontstond er brand in een woning aan de Mauritsstraat in Assen. Daarbij werd een 44 jarige vrouw gewond. De brandweer zag dat de woning vol rook stond en ging met perslucht naar binnen. In een slaapkamer troffen zij de vrouw aan. Deze werd door de brandweer naar buiten gebracht en overgebracht naar het Wilhelminaziekenhuis in Assen. Omdat het in de woning op meerdere plaatsen brandde, gaat de politie uit van brandstichting. De technische recherche stelt een verder onderzoek in. Hoe de toestand van het slachtoffer is is nog niet bekend.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie