Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Zuid: Sittard

Datum nieuwsfeit: 19-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Zuid: 19-03-2001
Persberichten district Sittard
Maandag, 19 maart 2001

District Sittard

Sittard; baldadig
De politie heeft afgelopen zaterdag op zondagnacht op de Paardestraat in Sittard een 36-jarige Sittardenaar aangehouden. Die sloeg zonder enige aanleiding een deurruitje van een restaurant aldaar in waardoor het ruitje vernield raakte. De politie heeft de Sittardenaar overgebracht naar het politiebureau en voor nader verhoor ingesloten. De verdachte heeft bekend en de politie maakt proces-verbaal tegen hem op.

Sittard; ingebroken
Afgelopen zondagavond ontdekten bewoners van een woning aan de Oudeweg in Sittard bij thuiskomst dat was ingebroken. Inbrekers zijn de woning die zondagavond via de achterzijde binnengedrongen en hebben een tv-toestel, een videorecorder, een schotelantenne en muziekapparatuur (tuner, cassetterecorder/cd-speler etc.) gestolen. Ook bewoners van een woning aan de St. Cornelisstraat die afgelopen zondagavond thuiskwamen, ontdekten dat er in hun woning was ingebroken. De inbrekers hebben bij de inbraak sieraden buitgemaakt. In een woning aan de Kapellerweg werd afgelopen nacht, zondag op maandagnacht omstreeks 04.45 uur ingebroken. Een inbreker is via een raam de woning binnengedrongen en heeft deze geheel doorzocht. Gestolen werden een gsm en geld (ongeveer tweehonderdvijftig gulden). Vanmorgenvroeg werd ook een inbraak ontdekt in een kantoorpand aan de Rijskweg-Zuid in Sittard. Inbrekers zijn afgelopen nacht het kantoor binnengedrongen door aan de achterzijde een ruit te vernielen. Het is nog niet duidelijk of er iets is gestolen / wat er precies is gestolen (dat wordt nog nagekeken).
In een woning aan de Goudvinkstraat en in een woning aan de Wassenbergstraat in Sittard is afgelopen zondagavond getracht in te breken (inbrekers zijn niet binnen geraakt/geweest). Bij de politie werd aangifte gedaan en die stelt een onderzoek in.

Susteren; inbraak
Afgelopen zondagavond werd een inbraak ontdekt in een reisbureau aan de Willibrordusstraat in Susteren. Inbrekers zijn het pand door verbreking van de toegangsdeur binnengedrongen en hebben allerlei papieren en geld (ruim vierhonderd gulden) gestolen. Bij de politie werd aangifte gedaan.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie