Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o.

Datum nieuwsfeit: 19-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o. 19-03-2001 3e persbericht 19 maart 2001

Berichten uit de regio

Eindhoven: Man aangehouden na verduistering
Op het Hefveld is maandagmiddag om 14.45 uur een 21-jarige Eindhovenaar aangehouden. De man was maandagmiddag op een bouwplaats in Vught door zijn baas ontslagen en hij had daarna de bestelbus, die eigendom van zijn werkgever is, meegenomen. Deze auto stond voor de deur van zijn woning. De man is na verhoor naar huis gestuurd en de bus is aan de eigenaar terug gegeven.

Helmond: Onder invloed
Op de Reigerlaan is maandag om 20.10 uur een 39-jarige automobilist uit Someren aangehouden. De man reed slingerend over de weg. Hij had gedronken en blies bijna 1,3 promille. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is ingenomen.

Hooge Mierden: Snelheidscontrole
Maandag tussen 14.45 en 16.45 uur is op De Gagel een snelheidscontrole gehouden. Er passeerden 332 voertuigen en 13 daarvan reden te hard. De hoogste snelheid was 104 km/u. 80 is toegestaan.

Mierlo: Inbraak
Tussen vrijdagmorgen en maandagmiddag is ingebroken in een woning aan de Knippekamp. De achterdeur is opengebroken en uit de woning verdwenen een laptop, een scanner, en uit de garage een damesfiets.

Beek en Donk: Inbraak bij horecazaak
In de nacht van zondag op maandag is ingebroken bij een horecazaak aan de Brugstraat. De achterdeur is opengebroken. De kluis met inhoud, ruim fl 10.000,=, is meegenomen. Uit een schuur werden een hogedrukreiniger, een stofzuiger, een stereotoren, een faxapparaat en drie flessen cognac gestolen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie