Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Lastminute.com besteedt bannerverkoop uit aan Netplus

Datum nieuwsfeit: 19-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
LASTMINUTE.COM BESTEEDT BANNERVERKOOP UIT AAN NETPLUS

AMSTERDAM, maandag 19 maart 2001

Alexandra Jankovich, managing director van lastminute.com Benelux: "NetPlus is een jonge professionele organisatie met een indrukwekkende track record. Beide organisaties sluiten goed op elkaar aan en werken reeds samen in het buitenland. Wij zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking adverteerders goede service zal bieden bij het boeken van banners & puffs op onze site en/of wekelijkse nieuwsbrief".

Met Lastminute.com continueren we onze voortdurende verbetering van onze premium portfolio aldus Maurice Pothof, Managing Director NetPlus/ AdLINK NL. Het is een website van deze tijd en er is veel vraag vanuit adverteerders voor een sterk merk als lastminute.com. Adverteerders krijgen via lastminute.com de mogelijkheid om met ervaren online kopers in contact te treden in een bewezen succesvol concept. Wij zien uit naar een succesvolle samenwerking.

Bedrijfsprofiel:

PROFIEL LASTMINUTE.COM

Lastminute.com ging op 9 januari jl. van start in Nederland. Lastminute.com werd in 1998 opgericht in Engeland. Het bedrijf telt inmiddels ruim 3 miljoen abonnees en heeft vestigingen in Frankrijk, Duitsland, Italië, Zweden, Spanje, Australië en Nederland. Het is het No 1 online travel bedrijf in Europa en de No 2 meest bezochte retail site in Europa na Amazon. In Nederland heeft lastminute.com al 50.000 abonnees op de wekelijkse nieuwsbrief, 25.000 pageviews per dag en 5000 unieke bezoekers per dag . Het oorspronkelijke idee was om een online reiswinkel te beginnen waar men lastminute-reizen kon boeken. Maar lastminute.com heeft zich snel ontwikkeld tot een prominent e-commercebedrijf met talloze andere producten en diensten. In Engeland is lastminute.com na Amazon de drukste bezochte site, met ruim 700.000 verschillende bezoekers per maand. Lastminute.com werkt wereldwijd samen met meer dan 9000 prominente leveranciers waaronder Lufthansa, United Airlines, SAS, Bilderberg Hotels, Golden Tulip Hotels.

PROFIEL NETPLUS/ AdLINK

NetPlus is een van de leidende partijen op het gebied van online advertising in Nederland met o.a Skyradio, SBSnet en @HOME in de portfolio. NetPlus maakt sinds kort onderdeel uit van AdLINK Internet Media. Zowel de AdLINK holding company en AdLINK Internet Media GmbH Deutschland zijn gevestigd in Montabaur, Germany. Het bedrijf wordt vertegenwoordigd door onafhankelijke vestigingen in België, Denemarken, Finland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Noorwegen, Oostenrijk, Zwitserland en Spanje. Er is tevens een cooperative venture aangegaan met een provider in Milaan. AdLINK heeft een netwerk van meer dan 525 sites die samen meer dan 870 miljoen pageviews per maand genereren. Sinds mei 2000, is het bedrijf genoteerd op de Frankfurt Neuer Markt.
AdLINK exploiteert de online advertentieruimte van bekende Internetsites waaronder CeBIT, Dagens Nyheter, Der Standard Online, Deutsche Börse, EuroNews, European Investor, Falk-Online, GMX, Hobby Press, Axel Springer, La Tribune, Le Figaro, Marco Polo, Neue Züricher Zeitung Neuer Markt.com, Radio France, SAT.1, Stockwatch, Telia, The Independent, Time Out, Viag Interkom, Yahoo Finland en Yahoo Sweden.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie