Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Orion Telematica herpositioneert zich als Dotorion

Datum nieuwsfeit: 19-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Orion Telematica herpositioneert zich als Dotorion

Orion Telematica gaat sinds kort als Dotorion door het leven. Met de nieuwe naam Dotorion geeft men nadrukkelijk vorm aan de specialisatie als dienstverlener in internettelematica. Dit wordt onderstreept door de vorming van de nieuwe businessunit Dotorion Mobile Solutions. Deze nieuwe unit staat naast de huidige businessunits Dotorion Web Solutions en Dotorion Connectivity Solutions.

"Onze ervaring met telematicaoplossingen gaat terug tot 1996", aldus Ralph van Hof, directeur van Dotorion. "Het laatste jaar ervaren wij een sterke toename in de vraag naar internettoepassingen en hiermee geïntegreerde telematicaoplossingen. Voor ons is nu het moment ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie