Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Virtuele Assistenten van MoneyPenny.nl

Datum nieuwsfeit: 19-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

MONEYPENNY.NL

Virtuele Assistenten goed voor advocaten, RSI en files

VIRTUELE ASSISTENTEN GOED VOOR ADVOCATEN, RSI EN FILES.

Tientallen bedrijven hebben de voordelen van het inschakelen van de Virtuele Assistenten (VAs) van MoneyPenny.nl al ontdekt. Daarvoor moest wel wat overwonnen worden. Achterdocht bijvoorbeeld (zitten ze thuis niet wasjes te draaien). Ongeloof (dat werkt nooit). Opvallend is echter dat bedrijven die eenmaal gekozen hebben voor MoneyPenny.nl er soms toe over gaan sommige vaste medewerkers ook voor een deel virtueel (vanuit huis) te laten werken. En zo wordt de aanpak opeens ook een employee benefit of een management tool. Het is maar net van welke kant je het bekijkt.
Het is trouwens in deze tijd van files, stress, kinderopvangtekort en internet onbegrijpelijk dat veel bedrijven halsstarrig denken dat op kantoor alles moet gebeuren. Maar er zijn voorbeelden die aangeven dat het anders kan.

Advocaten:
Een groot advocatenkantoor heeft voortdurend gebrek aan mensen voor het uitwerken van notities, brieven, contracten etc. De papierstroom is groot, de hoeveelheid mensen die het op papier moeten zetten telkens te klein en uitzendbureaus slagen er niet in een pool van ingewerkte assistenten op te zetten. Bovendien: het gaat hier vaak om vertrouwelijke informatie.
De oplossing biedt MoneyPenny.nl middels een digitaal dicteersysteem waarmee voice dictaten via internet naar Virtuele Assistenten gaan, die voor de uitwerking zorgen en deze vervolgens weer digitaal terugsturen. Door voor een vaste groep Virtuele Assistenten te zorgen is de vertrouwelijkheid gewaarborgd, kunnen pieken makkelijk worden opgevangen, hoeven er geen extra werkplekken te worden ingericht en kan het voortdurend inwerken van uitzendkrachten achterwege blijven. Bovendien: moet er s avonds gewerkt worden, dan is dat ook geen probleem.

Drank en RSI:
Nog een voorbeeld. Een manager van een grote distilleerderij is getroffen door RSI. Een Virtuele Assistent brengt uitkomst. Ze houdt de mail bij, faxt deze naar de manager, die met de hand de antwoorden erbij schrijft en alles teruggefaxt naar de Virtuele Assistent die de antwoorden vervolgens per mail de wereld instuurt. Ook worden zo rapporten uitgewerkt, de agenda bijgehouden en vindt er regelmatig werkoverleg plaats. Meestal telefonisch maar zonodig ook op kantoor. Want virtueel werken is niet strikt thuis werken. Wanneer nodig stapt de assistent uit de virtuele wereld de kantoorwereld in.

VA als PA:
MoneyPenny.nl is gespecialiseerd in ervaren Virtuele Assistenten voor het management (vroeger: secretaresses, officemanagers en management assistenten, maar ook vertalers, copywriters en internet specialisten).
Doorgaans hoeft 40% tot 70% van hun werk niet noodzakelijkerwijs op kantoor plaats te vinden. Dat is het bestaansrecht van MoneyPenny.nl. Met als bijkomende voordelen: minder werkplekken, opvang bij werkpieken, minder fileleed, meer werkplezier.

MoneyPenny.nl maakt intensief gebruik van internet en verschillende softwaresystemen. Maar telefoon en fax zijn even belangrijk. MoneyPenny.nl is trouwens geen uitzendbureau.
Verre van dat. Meer dan 70% van de mensen die via een uitzendbureau werken, zoekt een vaste baan. En vindt die ook. Virtuele Assistenten daarentegen kiezen bewust voor hun werk. Omdat ze (veel) vanuit huis willen werken, de files willen
omzeilen, zelfstandig willen werken en niet in het 9 tot 5 keurslijf willen zitten.

MoneyPenny is inmiddels 10 maanden in business en beschikt over 150 Virtuele Assistenten die werken voor meer dan 50 opdrachtgevers.
Wilt u meer praktijkvoorbeelden of informatie, mail of bel dan met Marianne Sturman.

MoneyPenny.nl
Perscontacten: Marianne Sturman, (marianne.sturman@moneypenny.nl) Bouwerij 4
1185 XX Amstelveen
telefoon: 020-42 60 760
fax: 020-42 60 769
internet: www.moneypenny.nl
email: (info@moneypenny.nl)

19 mrt 01 11:29

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie