Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Utrecht: district Rijn & Venen

Datum nieuwsfeit: 19-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 19-03-2001

Politiebericht Utrecht: district Rijn & Venen, 10.15 uur
Identiteit dode vrouw bekend en aanhouding verricht

LOENEN/AMSTERDAM De identiteit van de vrouw, die afgelopen donderdag 15 maart dood werd aangetroffen in het Amsterdam-Rijnkanaal, is bekend. Het blijkt te gaan om een 44-jarige vrouw uit Amsterdam-zuidoost. Sectie heeft uitgewezen dat het slachtoffer door verwurging om het leven is gebracht.

De politie heeft inmiddels de 48-jarige vriend van het slachtoffer gearresteerd. Hij heeft een bekentenis afgelegd. Relationele problemen zijn de achtergrond van het misdrijf.

Aangehouden voor vernieling ruiten

BREUKELEN De politie heeft gistermiddag een 18-jarige inwoner van Nieuwersluis en twee 20-jarige inwoners van Breukelen aangehouden op verdenking van vernieling van ruiten van de oude sporthal aan de Stinzenlaan-zuid.

Na een melding ging de politie ter plaatse. Zij constateerde dat er inderdaad ruiten waren vernield maar trof niemand meer aan en waarschuwde een glaszetter voor afdichting.

Deze zag dat er een houten plaat aan de binnenkant tegen een vernield raam was gezet die er kort daarvoor niet tegenaan had gestaan. Op aanroepen van de politie maakten de drie zich bekend en klommen via het kapotte raam weer naar buiten waarop zij werden aangehouden.

De drie waren bereid de schade te vergoeden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie