Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Haven Maassluis afgesloten voor doorgaand verkeer

Datum nieuwsfeit: 19-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Maassluis
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Maassluis

13-3-2001

Haven afgesloten voor doorgaand verkeer

Op maandag 19 maart wordt gestart met herstelwerkzaamheden aan de bestrating van de Haven in het centrum van Maassluis. Het gaat om het gedeelte van de Haven tussen De Put en de Havenstraat.

Voor het uitvoeren van de herstelwerkzaamheden is het noodzakelijk de Haven voor doorgaand verkeer af te sluiten. Het eenrichtingsverkeer wordt tijdelijk opgeheven zodat de bedrijven en woningen aan de Haven ofwel van de ene zijde ofwel van de andere zijde af bereikbaar zullen zijn. Er wordt naar gestreefd de bereikbaarheid van de bedrijven zoveel als mogelijk is te optimaliseren. De herstratingswerkzaamheden zullen naar verwachting ongeveer een week in beslag nemen. Er wordt begonnen bij De Put en daar vandaan wordt vaksgewijs in de richting van de Havenstraat gewerkt. Het verkeer wordt verzocht rekening te houden met de werkzaamheden en de daarmee gepaard gaande tijdelijke afsluiting van de Haven.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie