Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bremberg (Belgie) krijgt een tijdelijke nieuwe toegangsweg

Datum nieuwsfeit: 19-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
NMBS

Datum 15/03/01

Bremberg (Nossegem) krijgt een tijdelijke nieuwe toegangsweg

Ter hoogte van de Bremberg wordt momenteel een steunmuur gebouwd om de aanleg van extra sporen tussen Brussel en Leuven mogelijk te maken. Omdat de ruimte tussen de sporen en de straat vrij beperkt is, moet een gedeelte van de Bermberg aan de kant van de Namenstraat worden afgebakend als werfzone. Vanaf 19 maart kan het verkeer dat komt van de Namenstraat tijdelijk niet meer de Bermberg bereiken.

Deze werftoestand blijft minstens een jaar bestaan want na de aanleg van de steunmuur volgt in september de sloop van de brug van de Namenstraat. Een verbreding van de brugboog laat de aanleg van extra sporen toe.

Voor de bewoners van de Bermberg wordt tijdens de werkzaamheden een nieuwe tijdelijke toegangsweg aangelegd tussen de rotonde van de Bermberg en de weg tussen de Namenstraat en het wachtbekken.

De bewoners in de buurt krijgen zoals steeds een werfinfo in de brievenbus en kunnen voor meer informatie bellen naar de project-infolijn 078/15 48 04.

© 2001 NMBS

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie