Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Lancering van de Diner Jaarkaart

Datum nieuwsfeit: 19-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persbericht - Lancering van de Diner Jaarkaart®

Diner Jaarkaart®
'Vorstelijk Eten met een Smakelijke Korting van 25%'

Amsterdam - Vanaf maandag 19 maart aanstaande wordt de Diner Jaarkaart landelijk gelanceerd. De Diner Jaarkaart is een nieuw uniek kortingsconcept waarbij zowel de consument als de restaurateur grote voordelen genieten. De Diner Jaarkaart biedt de kaarthouder voor fl. 75,- een jaar lang 25% korting op de gehele restaurantrekening. De restaurants, op hun beurt, profiteren van een optimale bezetting in de periode dat zij het kunnen gebruiken. De Diner Jaarkaart is vanaf heden verkrijgbaar op Internet via www.dinerjaarkaart.nl én www.zonnet.nl.

Restaurant
De Diner Jaarkaart is het énige kortingsconcept dat voordelig is voor zowel de consument als de restaurateur! De consument geniet een groot financieel voordeel en kan hierdoor eens vaker buiten de deur eten. Het voordeel voor de restaurants is dat zij tijdens de actieperioden Diner Jaarkaartgasten kunnen ontvangen, die de bezetting van de restaurants optimaliseert. Dit levert de restaurateurs naast meer winst, extra gasten en gezelligheid in het restaurant tevens free publicity op; deelname is immers gratis.

Consument
Bij aankoop van een Diner Jaarkaart à fl. 75,- kan de kaarthouder een jaar lang dineren bij alle aangesloten restaurants met een korting van 25% op spijzen én dranken. Voor de korting gelden enkele simpele regels: men reserveert telefonisch een tafel en vertelt dat men wil dineren met de Diner Jaarkaart. De aangesloten restaurants variëren van gezellige eetcafés tot chique à la carte restaurants met keukens uit alle windstreken. Daarbij kan de Diner Jaarkaart zelfs meerdere keren in de favoriete restaurants gebruikt worden.

Verkooppunten
De Diner Jaarkaart is via de site www.dinerjaarkaart.nl verkrijgbaar. Daarnaast kan de Diner Jaarkaart ook besteld worden via internet provider Zon (www.zonnet.nl), die overigens door de consumentenbond is uitgeroepen tot 'beste koop'. De Diner Jaarkaart is samen met de Dinergids zeer geschikt als cadeau of relatiegeschenk en zal dus ook als premium aan het bedrijfsleven worden aangeboden ten behoeve van relaties, klanten en/of medewerkers. In de loop van het jaar zal de Diner Jaarkaart tevens verkrijgbaar zijn in de winkel.

Concept
De Diner Jaarkaart is voor de restaurateur dé formule om de bezetting van de tafels te verhogen, met als voordelen: extra omzet, meer gasten en free publicity. Volgens cijfers van Bedrijfschap Horeca & Catering is de gemiddelde marge van restaurants 9 à 10%. Hierop is een korting moeilijk te geven, tenzij het niet ten koste gaat van de reguliere tafelbezetting. Door het toepassen van de Diner Jaarkaart formule profiteren restaurants optimaal van tafels die anders onbezet zouden zijn.

Createur van de Diner Jaarkaart
Rifko Meier (29) is afkomstig uit een Horecanest en tapte op zijn elfde het eerste pilsje in het café van zijn ouders. Later werkte hij als afwashulp en in de bediening van diverse strandpaviljoens. De fijne kneepjes van het vak leerde hij in Amsterdam, bij Raffle's aan het Leidseplein. Na de studies Small Business en een tweejarige opleiding op Nijenrode heeft hij twee commerciële functies doorlopen. Tijdens de laatste functie groeide het idee van de Diner Jaarkaart.

Meer (contact) informatie

E-mail:
Website:
(info@dinerjaarkaart.nl)
www.dinerjaarkaart.nl
Telefoon: 020 - 64 62 631
Fax: 020 - 64 26 091
Diner Jaarkaart B.V.
Postbus 75100
1070 AC Amsterdam

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie