Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Limburg-Noord: Venlo

Datum nieuwsfeit: 20-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 20-03-2001 Mediaberichten 20 maart / (11.45 uur)

DISTRICT VENLO 321 Straatmaatboetes

DISTRICT VENLO In de week van 12 tot 18 maart zijn er in het district Venlo 321 boetes uitgedeeld in het kader van het project straatmaat. De meeste boetes zijn uitgeschreven voor parkeerovertredingen (121) en overtredingen door scooterrijders (71). In alle basiseenheden uit het Venlose district is gecontroleerd in het kader van straatmaat. De gemeente participeert in het project met de parkeercontroles.

WEERT Vernielingen

WEERT Een 31-jarige Weertenaar heeft maandagnamiddag aangifte gedaan van vernieling aan zijn vrachtauto. De man ontdekte de vernieling maandagochtend. De aanhangwagen van zijn vrachtauto was geladen met steenwol en stond geparkeerd op de Suffolkweg. Het dekzeil was kapotgesneden en een tiental pakken steenwol is in brand gestoken. Het plastic was gesmolten en het steenwol zwartgeblakerd waardoor het niet meer te gebruiken is. De schade wordt geschat op 7500 gulden.

WEERT Dronken automobilist

WEERT Een 53-jarige Weertenaar is maandagmiddag door de politie gecontroleerd op alcoholgebruik. De man reed op dat moment over de Hegstraat in Weert. Hij kreeg na de ademtest een rijverbod van vijf uur en een proces verbaal.

VENLO Geluidscontroles horeca

VENLO In de nacht van vrijdag op zaterdag controleerde de politie in samenwerking met de gemeente Venlo 56 cafés in het centrum van Venlo en 9 cafés in Tegelen op geluidsoverlast. Van de 56 gecontroleerde cafés in Venlo waren er 10 in overtreding. Hiervan zijn er 5 bekeurd. Van de 9 gecontroleerde cafés in Tegelen waren er drie in overtreding, twee van de drie zijn bekeurd. Bij alle dertien de cafés die in overtreding waren is het bestuursrechtelijk traject ingezet. De hoogte van de bekeuringen is minimaal 500 gulden, afhankelijk van de aard van de overtreding.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie