Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Externe optredens bewindspersonen Ministerie van BiZa

Datum nieuwsfeit: 20-03-2001
Bron: Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

EXTERNE OPTREDENS BEWINDSPERSONEN
MINISTERIE VAN BINNENLANDSE ZAKEN EN KONINKRIJKSRELATIES

AGENDA WEEK 12: 19 t/m 25 maart 2001

Minister K.G. de Vries

dinsdag 20 maart 2001
15.00 - 15.30 uur:
Opening web-site www.rijkstrainee.nl. Op deze web-site kunnen pas afgestudeerde HBO-ers en academici informatie krijgen over het trainee-project van de riksoverheid. Met de opening van de web-site geeft de minister het startsein voor de wervingscampagne voor de 4e lichting van de rijkstrainees. Bij de opening zijn tevens aanwezig de DGMP M. v. Rijn en een tiental trainees die momenteel bij de ministeries werkzaam zijn. Plaats: ministerie van BZK, Thorbeckezaal (3e etage laagbouw), Schedeldoekshaven 200, Den Haag.

Minister R.H.L.M. van Boxtel (Grote Steden- en Integratiebeleid)

woensdag 21 maart 2001
Minister Van Boxtel spreekt namens het kabinet op de herdenkingsbijeenkomst van eerste Molukkers die 50 jaar geleden naar Nederland kwamen. Plaats: Moluks Historisch Museum, Lloydstraat 30, Rotterdam.

donderdag 22 maart 2001
14.00 - 16.00 uur
Tweede Kamer, algemeen overleg over de Task Force stad en regels, samen met de ministers van Economische Zaken en Justitie.

vrijdag 23 maart 2001
19.30 uur
Lifestyle-manifestatie in Nijmegen.
In de maanden maart - juni worden vier regionale manifestaties georganiseerd over de multiculturele samenleving. In Nijmegen gaat het om jongerencultuur en lifestyle. Aan de manifestatie doen ook de leden van de R&B-band Vigilante mee, winnaar van de grote prijs 2000 R&B/Hiphop. Minister Van Boxtel is aanwezig bij de manifestatie en neemt deel aan de discussie. Plaats: muziekcentrum Doornroosje, Groenewoudseweg 322, Nijmegen.

Nadere inlichtingen bij persvoorlichting BZK, telefoon 070 - 426 8888. Buiten kantooruren is altijd een voorlichter bereikbaar via de meldkamer van het ministerie, telefoon 070-426 6060.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie