Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Dierenbescherming open telefoonnummer noodsituaties vervoer

Datum nieuwsfeit: 20-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

DIERENBESCHERMING

Meldpunt Dierenbescherming noodsituaties door vervoersverbod

Criteria ontheffing vervoerverbod niet eenduidig: Dierenbescherming opent telefoonnummer om knelpunten in kaart te brengen Den Haag - 19 maart 2001 - De Dierenbescherming opent op 20 maart een apart telefoonnummer, waar veehouders en particulieren nà contact met RVV of LTO niet opgeloste of ogenschijnlijk onoplosbare probleemsituaties kunnen melden, waarbij het welzijn van dieren in het gedrang komt. Het nummer is 035-6257506 en is bereikbaar tussen 08.30 en 17.00 uur. De Dierenbescherming zal geen maatwerkoplossingen kunnen bieden voor individuele gevallen. Wel wil de organisatie zo onduidelijkheden en inconsistenties in de regelgeving beter ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie