Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bijeenkomst Nationaal Forum voor de introductie euro

Datum nieuwsfeit: 20-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Ministerie van Financiën
Zoek soortgelijke berichten

Ministerie van Financiën


www.minfin.nl

MIN FIN: Bijeenkomst Nationaal Forum voor de introductie euro

PERSBERICHTNR. 01/078 Den Haag 15 maart 2001

BIJEENKOMST NATIONAAL FORUM VOOR INTRODUCTIE VAN DE EURO

Dinsdag 20 maart a.s. vindt een bijeenkomst plaats van het Nationaal Forum voor de introductie van de euro. Op de agenda staat onder meer de prijzenmonitor van de Consumentenbond. Het is de eerste keer dat de Consumentenbond met een tussenrapportage komt over schommelingen in prijzen in verband met de komst van de euro. Verder staat op de agenda de chartale omwisselingen, waarin de praktische punten rondom de omwisseling aan bod komen. Ook staat de eurodynamiek op de agenda. Hierbij wordt onder meer gesproken over de halfjaarlijkse euro enquête van de Nederlandsche Bank.

Noot voor de pers:
De bijeenkomst vindt plaats in het ministerie van Financiën en duurt van 10.00 uur tot 12.00 uur. Na afloop is er een lunch voor journalisten geïnteresseerd in de euro. Daarin zal verslag worden gedaan van de bijeenkomst. Tevens wordt de 'toolkit' voor journalisten uitgereikt. De lunch vangt aan om 12.00 uur.

Woordvoerder: drs. F.M. Kemperman
Telefoonnummer: 070-342 8236

16 mrt 01 11:36

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie