Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kapvergunning Einthovenlaan gemeente Doetinchem

Datum nieuwsfeit: 20-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Doetinchem
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Doetinchem

Kapvergunning Einthovenlaan

Burgemeester en wethouders hebben kapvergunning verleend voor 1 es en 3 lindes respectievelijk naast de panden Einthovenlaan 9 en 19 in Doetinchem.

De desbetreffende bomen staan te dicht op de erfgrenzen/woningen en de wortels drukken de bestrating op. Aan de vergunning is een herplantplicht verbonden voor 2 bomen in de directe omgeving.

Uitsluitend direct belanghebbenden kunnen tot 11 april 2001 tegen het verlenen van de vergunning schriftelijk bezwaar maken bij burgemeester en wethouders. Een bezwaar schorst de vergunning niet. Indien bezwaar is ingediend, kan de president van de rechtbank, sector bestuursrecht Postbus 205 7200 AE te Zutphen om schorsing van de vergunning worden verzocht.

De stukken liggen ter inzage in de informatiecentrum van het stadhuis. Inlichtingen kunt u krijgen bij de heer J.W. Thomassen, tel. (0314) 377428.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie