Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Renault komt met Mégane air en Mégane sport way

Datum nieuwsfeit: 20-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Carros

Mégane air en Mégane sport way

(20 maart 2001)

Afgelopen jaar was de Mégane in Frankrijk leider in zijn segment (monospaces buiten beschouwing gelaten). Het gamma van deze topper wordt nu uitgebreid met twee nieuwe limited editions genaamd Air en Sport Way. De limited edition Air is gebaseerd op de Authentique versie en biedt standaard op de Mégane Hatchback, Sedan en Break extra uitrustingen zoals airconditioning en mistlampen in de voorbumper. De limited edition Sport Way is gebaseerd op de Expression versie van de Mégane Coupé en Cabriolet en biedt standaard, naast de radio/CD-speler met satellietbediening, airconditioning en mistlampen ook nog lichtmetalen velgen.

Met 77.409 verkochte autos in Frankrijk in één jaar tijd is de Mégane leider in het M1 segment (monospaces buiten beschouwing gelaten) met 17% penetratie. De Mégane familie (Scénic niet meegeteld) vormt, zowel in Frankrijk als in de rest van Europa, met de vijf verschillende carrosserieën het meest complete aanbod in het segment van de compacte gezinsautos.

Vanwege de groeiende concurrentie en om optimaal in te springen op de vraag van de klant wordt het Mégane gamma uitgebreid met twee nieuwe limited editions die de naam Air en Sport Way hebben gekregen. Ze zijn leverbaar vanaf maart 2001.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie