Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Eurowoningen op Paswerk in Haarlem

Datum nieuwsfeit: 20-03-2001
Bron: Gemeente Haarlem
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Haarlem

Eurowoningen op Paswerk

Het college van B&W van Haarlem heeft op dinsdag 13 maart 2001 besloten om voor de verdere ontwikkeling en realisatie van de Paswerk-locatie onderhandelingen te gaan voeren met Eurowoningen om te komen tot een nadere uitwerking van het plan. Daarmee volgt het college van B&W de selectie van een breed samengestelde projectgroep, waarin onder andere een groot aantal ambtelijke vakdisciplines, omwonenden en wijkraad vertegenwoordigd zijn.Eurowoningen voegt op de Paswerk-locatie een nieuw woonmilieu toe aan de gemeente, kent een bijzondere architectuur- en beeldkwaliteit, is beheersmatig op orde, wordt planeconomisch als positief beoordeeld en draagt een ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie