Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Benoemingen Technische Universiteit Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 21-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Technische Universiteit Eindhoven

PERSBERICHT
21 maart 2001
Benoemingen bij de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) Het College van Bestuur heeft de benoemingen bekend gemaakt van een nieuw hoofd van de Dienst Financiële en Economische Zaken en een nieuw hoofd van de Dienst Personeel en Organisatie. Hoofd van de Dienst Financiële en Economische Zaken
Drs. A.B. Wessels (40) is met ingang van 1 juli a.s. benoemd tot hoofd van de Dienst Financiële en Economische Zaken van de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e). Momenteel is hij kantoordirecteur en secretaris van de Raad van Bestuur van een onderdeel van Ernst & Young. Daarvoor vervulde hij diverse leidinggevende financiële functies bij de gemeenten Breda, Nieuwegein en Leeuwarden en bij een samenwerkingsverband van instellingen in de gezondheidszorg. De heer Wessels is afgestudeerd in de sociologie en de staatshuishoudkunde. Hij woont in Tilburg. Hoofd van de Dienst Personeel en Organisatie De heer O.B. van Nugteren ba MLD (44) is met ingang van 1 juli a.s. benoemd tot hoofd van de Dienst Personeel en Organisatie van de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e). Momenteel is hij werkzaam bij de Algemene Rekenkamer, waar hij sinds 1985 diverse functies vervulde. In 1998 werd hij er directeur van de Stafdirectie Bedrijfsvoering. Daarvoor was hij hoofd van onder meer de afdeling Personeelsmanagement. De heer Van Nugteren startte zijn loopbaan als officier bij de Koninklijke Luchtmacht en werkte vervolgens ook enkele jaren in verschillende functies bij het Ministerie van Defensie. Hij woont in Leidschendam.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie